Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkili test yaptırmış mıydınız?Merhaba arkadaşlar. Bugün detaylı ultrasona gittim. Doktor bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlaklık olduğunu bu da down sendromu belirtisi olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan var mı acaba çok korkuyorum
Hayır yaptırmadımİkili test yaptırmış mıydınız?
Sonuç ne çıktı pekiBen yaşadım evet amniyosentez yaptırmıştım
Down sendromuSonuç ne çıktı peki
Doğdumu acaba bebeğin nasılgorumcemdede parlaklık felan çıktı bebeği down değilmiş geçmiş o parlaklıkDown sendromu
Peki hem bağırsakta hem kalpte mi vardı sizinDown sendromu
Görümcenizin bebeğinin hem kalbinde hem bağırsağında mı vardıDoğdumu acaba bebeğin nasılgorumcemdede parlaklık felan çıktı bebeği down değilmiş geçmiş o parlaklık
Kalbinde vardı. Amniyosentez yaptırın bence içiniz de kafanızda rahatlar. İnşallah kötü bir şey çıkmaz sizdePeki hem bağırsakta hem kalpte mi vardı sizin
İnşallah. Peki ense kalınlığı burun kemiği falan normal miydiKalbinde vardı. Amniyosentez yaptırın bence içiniz de kafanızda rahatlar. İnşallah kötü bir şey çıkmaz sizde
Ense kalınlığı vardı evet bide kalp parlaklığı dedi siz kaç yaşındasınızİnşallah. Peki ense kalınlığı burun kemiği falan normal miydi
Maalesefçok zor bi süreçti benim için amniyosentezde down çıkınca bi karar vermek zorunda kaldık, veda etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar düşünüyorum ama aynısı olursa diye çok korkuyorum.Doğdumu acaba bebeğin nasılgorumcemdede parlaklık felan çıktı bebeği down değilmiş geçmiş o parlaklık
28 yaşındayım. Benim ense kalınlığı falan normal parlaklık var sadeceEnse kalınlığı vardı evet bide kalp parlaklığı dedi siz kaç yaşındasınız
Sizin yoktur kötü birşey bence üstte parlaklığın geçebileceğini yazan bi arkadaş vardı.28 yaşındayım. Benim ense kalınlığı falan normal parlaklık var sadece
Ben o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi 35 inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur28 yaşındayım. Benim ense kalınlığı falan normal parlaklık var sadece