Bebeğin kafasının 3 hafta önden gitmesi

kafamdakisorularrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
34
10
25
Merhaba şuan da 33+4 günlük hamileyim ama doktor bebeğin kafasının 3 hafta önde gittiğini söyledi. Ancak buna herhangi bir anormali eşlik etmiyor dedi genetik olabilir koca kafalı bir bebeğin olucak diye de şaka yaptı. Ama önce 2 hafta ilerideydi en son gittiğimde ise 3 hafta önce gidiyor dedi. Açıkçası çok endişeliyim. Ek olarak gelişimi de önden gidiyor yani tombul iri bir bebek olucak dedi bilemiyorum korkuyorum hamileliğinde bunu yaşayan oldu mu?

Merhaba şuan da 33+4 günlük hamileyim ama doktor bebeğin kafasının 3 hafta önde gittiğini söyledi. Ancak buna herhangi bir anormali eşlik etmiyor dedi genetik olabilir koca kafalı bir bebeğin olucak diye de şaka yaptı. Ama önce 2 hafta ilerideydi en son gittiğimde ise 3 hafta önce gidiyor dedi. Açıkçası çok endişeliyim. Ek olarak gelişimi de önden gidiyor yani tombul iri bir bebek olucak dedi bilemiyorum korkuyorum hamileliğinde bunu yaşayan oldu mu?
Benimki de 2-2.5 hafta kadar onde hamileligimin basindan beri. Su an 38+6’dayiz muhtemelen bebegin kafasi 41’de🙈 ama benim doktorum eger seker yoksa, detayli ultrasonda ve fetal dna testinde herhangi bir anomali gozukmediyse hicbir sorun yok dedi. Korkacak bir sey yok yani koca kafalim diye severiz😂 benim de biraz kafam buyuk bana cekmis🙄

halamda öyleydi. 5 kg doğdu bebek 🫣😂 su an 14 yasinda. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız valla bence doktorunuza güvenin. doktorlar o kadar acımasız ki ufacık kötü bir ihtimal bile olsa dan diye söylüyorlar valla. korkma bence 🥰

Merhabalar şu an ben de benzer durumdayım,34 haftalık hamileyim. Önce 2 hafta önde olan gelişim 3 hafta ya döndü. Doktor kötü bir şey söylemedi ama endişeden uykularım kaçıyor. Siz Şimdiye doğum yapmış olmalısınız. Bebeğiniz nasıl herhangi bir sorun oldu mu? Sağlıkla kucağıniza almışsinizdir inşallah.

X