Bebegin kafası öne doğru büyükmüş

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
63
Arkadaşlar bugün kontrole gittim bebegin kafası öne dogru daha uzunmus yumurta kafa dedi doktor.kulak arası ölçümü 2 hafta geri kafasının arkasından önüne ölçümü ileri. Ama kafa çapı haftasi ile uyumlu. Doktor yapısal muhtemelen dedi ama ben biraz evham ettim aramızda boyle bi şeyle karsilasan var mi bu arada 30 haftalık hamileyim.

Bence düşünüp te bebeğini ve kendini daha fazla strese sokma allahin izmiyle birsey olmicak ayni seyi ablama da demisti doktor çok sukur buyudukce düzeldi maşallah cok saglikli şuan

İnşallah canım ya doktor olumsuz konuşmadi ama anne olarak insan tedirgin oluyo iste
Allahin izniyle çok sağlıklı bir bebeginiz olucak biliyorum dusunmeden yapamiyorsunuz bende 5 haftalik hamileyim ve kalp atışını duycakmuyim diye dusunuyorum bu sadece bize zarar veriyor rabbim nasip etmisse zaten herşey guzel gecer dusunmeyelimm

Benim bebeğimin de böyle sanırım Makat geliş olan bebeklerde olabiliyormuş yanlardan basık ince uzun bir kafası varmış Ben de acaip evham yapıp üzülüyorum

Benim bebeğimin de böyle sanırım Makat geliş olan bebeklerde olabiliyormuş yanlardan basık ince uzun bir kafası varmış Ben de acaip evham yapıp üzülüyorum
Hiç üzülmeyin benim kardeşim aynı bahsettiginiz gibi yanlardan basık öne doğru hafif uzun doğdu ben çok dalga geçtim küçükken meyve lakapları taktım oda güldü bende şuan ikimizin de çocuğu var ve düzeldi hatirladikca güleriz ciddi bir durum değil inanın .Allah sağlık versin bende hamileyim ama doktor bana dese asla evham yapmazsdim sağ olsun sağlıklı olsun herşeyle basedebiliriz

İnşallah sağ salim doğsun ben de bugünleri hatırlar gülerim Bizim iki tarafta da kafa yapısı böyle olan yok Kafa ölçümleri haftasına göre geriden geliyor Çok zorluklarla hamile kaldım bugünlere geldim Moral oldunuz teşekkür ederim

merhaba bebeğiniz nasıl doğdu acaba şu an, durumu nedir bana da, aynısı söylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…