• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin ilk hareketlerini hangi haftada hissettiniz ?

EbruBurcu

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
153
81
298
Manisa
Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğimin 18. haftasındayım. 10. Haftadan itibaren seyirme şeklinde bişeyler hissetmiştim. Ancak son bir kaç gündür sol tarafıma sanki kramp giriyormuş gibi bişeyler hissediyorum. Bu ikinci hamileliğim ilki 16. Hafta sürmüştü malesef. Doktorum 22. Haftada hissedersin dedi ama bu hissettiklerim hiç bağırsak hareketi gibi gelmiyor bana. Siz kaçıncı haftanızda hissetmiştiniz?

Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğimin 18. haftasındayım. 10. Haftadan itibaren seyirme şeklinde bişeyler hissetmiştim. Ancak son bir kaç gündür sol tarafıma sanki kramp giriyormuş gibi bişeyler hissediyorum. Bu ikinci hamileliğim ilki 16. Hafta sürmüştü malesef. Doktorum 22. Haftada hissedersin dedi ama bu hissettiklerim hiç bağırsak hareketi gibi gelmiyor bana. Siz kaçıncı haftanızda hissetmiştiniz?
Buyuk kizimi 19.hafta,kucuk kizimi 16.haftada hissetmistim, bence hissettiginiz sey hareketleri olabilir

Ben 12de filan damar atması gibi hissediyodum. Benimki de 16dan önce duymazsın diyodu duyuyodum ama. 16dan sonra iki üç günde bir 20den sonra her gün duyuluyor artık canım

Back