Bebeğin ilk hareketleri...

2. Gebeligimi yasiyorum ve ilk hareketini eminim ki cok sasiracaksiniz 8 haftalikken hissettim.1 hafta kadar tek tarafta toplanip dikeliyordu.sonra balik yuzer gibi devam etti.daha sonra ilk tekmeleri 16 haftalikken oldu

2. Gebeligimi yasiyorum ve ilk hareketini eminim ki cok sasiracaksiniz 8 haftalikken hissettim.1 hafta kadar tek tarafta toplanip dikeliyordu.sonra balik yuzer gibi devam etti.daha sonra ilk tekmeleri 16 haftalikken oldu

Benim ilk hamileliğim ve ben de 8. hafta hissetmeye başladım ilk başta inanmadım hatta kimseye sormadım ama durup dururken annem sorunca ortaya çıktı annannem de annem de 8. haftalarda hissetmiş hep :)

Yaa öyle mi bende gözlerime inanamiyordum resmen hareket ediyordu.özellikle geceleri.demek sadece ben değilim:)

ben de neredeyse bir aydır hissediyodum azcık azcık ama şu son iki haftadır canavar gibi bazen gdıklanıyorum dışarıdan da hissedilebiliyor artık özellikle iki büklüm durursam hiç duramıyor daralıyor galiba ama çok güzel bu hisler ya ikinci ama yine aynı heyecan

valla annemlere gidicem yakında kardeşlerim de görsün istiyorum.. :)) ondan acele ediyorum sanırım.en güzel anneler günü hediyesi seninki galibaa.. :)) darısı başıma ve hissetmeyenlerin başınaa inşaallah

abartmamaya çalışın, nihayetinde tatlılar size kilo olarak geri dönecek :) ama hepimiz endişe ediyoruz ben de şimdilerde belli zamanlarda hareket etmezse endişe ediyorum mesela. suyu mu azaldı vs. diye.

haklısınız ama ben kilolu biri değilim 49 kiloydum gebe kaldıgımda şimdide 7 kilo aldım ama göstermiyor tabi sadece göbeğim var o kadar.. şeker yememse benim için daha iyi çünkü kan şekerim çok düşk sevmediğim halde yemek zorunda kalıyorum pekmez reçel vs.
benim demek istediğim yani takıntı oluyor hiç hoş bişey değil hareketlerini her an hissetmek istersin ama olmayınca korkarsın

Kızlar,

Benim oglanın hareketleri, tekmeleri cumartesiden beri baya güçlendi ve sıklaştı maaşallah:)))

Bende 20. Haftadayım ne hareket hissediyorum ama emin de olamıyorum bebek mi yoksa Bağırsak hareketi mi diye bir iki hafta daha sabretsem iyi olacak

Mrb arkdsler bende 15. Haftanin icindryim bu hafta nasip olursa cinsiyet ogrncez ama hala hareket hissedemiyorym yada ayirt edemiyorum. Nasil 8. Haftada hissediyorlasr acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…