Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aRkaDaSLaR 20 haFtaLık hamiLeyim Bazen UzanDıqımDa kaRnımın iÇinDe kaLp Atışı DuyuyoRum eLLeDiqimDe De HisseDioRum kaLp vuRuşu qiBi vuRuş oLuooo :S Neden biLen waRSa LütFen yaRdım eDinn
bende de olurdu hala da oluyor. sanki kalbim yer değiştirmiş gibi karnımda atıyordu :) korkma ben de aylardır var ve çok şükür olumsuz bir durum yok.
aRkaDaSLaR Bu Benim iLk qeBeLiqim ve 21 HaftaLık aMa KaRnım Çok Büyük DeqiL Çıktı aMa BüyümeDi SizCe Ben Çok Mu aCeLe eDioRum Bunun iÇin çatLakLaR az BuCuk oLuştu aMa :S
Peki aRkaDaSLaR Bu KonuDa EndişLenmem qeRekioR Mu Çünqü enim 1 TaneDe 2 ayLık Düşüqüm waR iLk kez 3 Hafta Önce basLAdı Bu aTışLaR Ve KimSeye soRamıyoRum UtanıyoRum Lütfen yaRdım eDinnn ( Çok koRkuyoRum kayBeDeCem Dieee (
benim yirmi ikinci hafta bitiyo, herkes karnımın çok küçük olduğunu söylüyordu ben de bi anormallik mi mi var acaba diye korkuyodum. ama bi şey olsa doktorumuz söyler herhalde. bi de normalde zayıf ve uzun boyluysan karın çok belli olmuyormuş, özellikle ilk bebekte
eğer bebek hareketi olduğundan eminseniz biraz çikolata yiyip sort üstü uzanıp bekleyin. genelde çikolataya dayanamaayıp hareket ediyorlar az da olsa. inşallah korkulacak bir durum yoktur. belki de uyuyordur bebiş. endişenlenmeyin.
cevabın için sağol canım evet çok şükür korkulacak bişey yokmuş bugün gördüm bebeğimi iyiymiş.
günaydın kızlar ben yeni üyeyim.ilk hamileliğim .en erken ne zaman hissederim hareketlerini.martın onaltısına doğum tarihi verdi doktor.bide hareketler neye benziyor acaba? olduğu zaman anlayabilmek için soruyorum
21 haftalık hamleyim yaklaşık 3 haftadır bebeğimin tekmelerini ve hareketlerini hissediyorum
bu çok güzel bir duygu bazen hissetmediğim oluyor çok korkuyorum sırt üstü yatıp tatlı bişeyler yiyip bkliyorum
sonra tekrar hareket etmeye başlıyor takıntı oldu bana ne zaman hissetmesem bunu yapıyorum iyi bişi değil ama napiyimm