• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğin idrarında koku?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_tbc_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
31
0
86
Arkadaşlar kızımın birkaç gündür altını açtığımda idrarı çok keskin bir şekilde kokuyor. Bu normal mi daha önce böyle kokmuyordu çünkü. İdrar yolları enfeksiyonundan çok korkuyorum o böyle bir koku yapar mı? Nedendir bu koku sizce yoksa benim yediklerimle mi alakalı?

Ben birkaç ay önce oğlumun idrarında bir koku alıp hemen kültüre gitmiştim doktorumu dinlemeden. Doktorum o zaman ateşi huzursuzluğu var mı??? ilk idrarında mı koku var?? idrarını yaparken yanma var mı?? diye sormuştu. Bunların hiçbiri yoktu oğlumda. Kültüre gerek olmadığını, yediklerinden olabileceğini söylemişti. Ben dinlemedim yaptırdım ve sonuç temizdi. ıçinin rahat etmesini istiyorsan çok iyi bir labratuvarda kültür yaptır. Yanlız örneği kendin alma lab.da alsınlar. Hatalı bir işlemde hemen preteus ürüyor.

canım be sana söyleyim sebebini
bebeğin sıvı kaybına uğradığı için kokuyor çişi
kendinden düşün,,birde çok sarıdır
bende oğlumdan biliyorum
bol sıvı vermeye çalış bebeğine

Back