- 20 Ekim 2014
- 43
- 14
- 37
-
- Konu Sahibi acemibalik
Ayy :)) çok mutlu oldum. Çok yukarda diye endiselendim deBebeğin o senin :):) hayattaki 2. aşkın karnını gıdıklıyor :)
Yakında daha sert hissedeceksin :):) hatta daha sonraları 30'dan sonra canını bile yakacak :):) Sağlıklı doğumlar :)Ayy :)) çok mutlu oldum. Çok yukarda diye endiselendim de) teşekkür ederim umarım daha da çok hareket eder
canım benim de tam dediğin yerde pıt pıt atmalar oluyor inşallah benimki de bebektir :)Ayy :)) çok mutlu oldum. Çok yukarda diye endiselendim de) teşekkür ederim umarım daha da çok hareket eder
canım benim de tam dediğin yerde pıt pıt atmalar oluyor inşallah benimki de bebektir :)
Cok tesekkur ederim.. Bugün elim karnimda geziyorum.. hala tık yokBen de 3-4 haftadır göbeğimin üst taraflarında üst sağ sol bölgelerde hissediyorum çoğu kez,ilk zamanalr tuhaf olmuştum bebeiş yukarı mı çıktı diye:) renkli ultrasonda bebeğimin ayağını taa kafasına dek kıvırdığını görünce anladım ki bunların bacağı uzadıkça böyle farklı farklı yerlere vuruyorlar.Hiç üzülme, endişe etme 19.haftalarda zaten rahim genişliği göbeğin 2 parmak üstüne çıkıyoriyani çok çok normal.
hatta daha sonraları 30'dan sonra canını bile yakacak :):)
İçimi rahatlattı vallahi :)) beklemeye devam o zamanTakip etmeniz güzel bir şey, ama bebeklerin günce 2 saat falan uyuma rutinlerinin başladığı süreçteyiz.Ayrca yürürken,uyurken,iş yaparken bu dönemlerde bebeğimizi hissetmememiz normal.Ben ancak 21.haftadan sonra ayakta toplu taşımadayken hareketlerini hisseder hale geldim.Ondan önce hareket etse de hissetmiyordum.
O zaten normali bence :)) hayırlı olsunBende 2 gündür hissediyorum göbegimin 3-4 parmak altında ama benimki :)
tsk ederım canım bnde sureklı ve sık olmuyor bıde toplanmada yok ama yıne de ılk kontrolumde bu konuyu doktoruma bı sormam da yarar var heraldeO sertlik bende de oluyordu ama bilmiyorum bebekten mi yoksa rahim küçükten kasılma antrenmanları mı yapıyor.Kasılma olup olmadığını anlamak için elini karnına tut,avcuna doğru hafiften bir toplanma hissediyorsam kasılmadır.Düzenli aralıklarla veya sık sık olmamasına dikkat et.Sık de düzenli değilse korkma.Bana doktorumun söylediği bu.