- 6 Ocak 2025
- 23
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi busraselilk
-
Usg tam boy atsaydın keşke ayrıca ne demek söylemiyor. Asistana not kaldırması gerekli incelerken duymadın mı birşeyBebeğin haftasını öğrenemiyoruz doktor keseyim gördü fakat söylemiyor acaba burada yazıyır mu
Tam boyu bu hafif katlı sadece son tarifim 23 ocakkalp atışını duyunca söyleyecek miş delirmek üzereyim randevu da bulamıyorum başka doktoraUsg tam boy atsaydın keşke ayrıca ne demek söylemiyor. Asistana not kaldırması gerekli incelerken duymadın mı birşey
Keşke tam açıp da çekseydinizBebeğin haftasını öğrenemiyoruz doktor keseyim gördü fakat söylemiyor acaba burada yazıyır mu
Ultrason kağıdı bu anlayamadım o yüzden attım buraya öğrendiğimden beri kaçtır muaneye gidiyorum küçük deyip duruyor söylemiyorYa doktor inatla neden söylemesinultrason kağıdının sağ üst köşesinde de yaziyor diye hatırlıyorum
Sol üst ve sağ alttaki dışında yazı yok net olarak bu şekilde çekebildim normalde bu kadarda gözükmüyoKeşke tam açıp da çekseydiniz
GA rakamlarının okunacağı şekilde çekerseniz belki yardımcı olabilirimSol üst ve sağ alttaki dışında yazı yok net olarak bu şekilde çekebildim normalde bu kadarda gözükmüyo
bu kadar sinirlenecek delirecek ne var ki?Tam boyu bu hafif katlı sadece son tarifim 23 ocakkalp atışını duyunca söyleyecek miş delirmek üzereyim randevu da bulamıyorum başka doktora
Ay sormayın Yaşadığım ülkede 2-3 ayda bir gidiyorsun doktorabu kadar sinirlenecek delirecek ne var ki?
son adet tarihiniz 23 ocakmis. 7 haftaliktan hesaplayin iste. keseyi görürse doktor soyler haftasina uyumlu ya da ileri geri diye. niye bu kadar delirdiniz ki? son adet tarihiniz 23 ocak, kese daha görünmüyor. 10 haftalik olacak haliniz yok ya, en fazla ne kadar farkedebilir?
gebelik 40 haftalik bir surec. bu kadar çabuk panik olmayin. el memleketinde ilk 3 ay doktor yüzü görmüyor insanlar
Canım hesaplama ile uyumluysa 7 haftalık yani sonraki muayene de bişey der. Bence sen doktoru değiştir başka doktora randevu al. Kese var sanırım ben gördüm de küçük sanırım o yüzden bişey dememiştir belkiTam boyu bu hafif katlı sadece son tarifim 23 ocakkalp atışını duyunca söyleyecek miş delirmek üzereyim randevu da bulamıyorum başka doktora
GA rakamlarının okunacağı şekilde çekerseniz belki yardımcı olabilirim
Dikkatinizi çekerim kese göründü diye belirtmiştim ayrıca bu ilk hamileliğini değil ikinci süreci biliyorum panik yaptığım bir durum yok sağlık problemine bağlı bilinçlenmek bubu kadar sinirlenecek delirecek ne var ki?
son adet tarihiniz 23 ocakmis. 7 haftaliktan hesaplayin iste. keseyi görürse doktor soyler haftasina uyumlu ya da ileri geri diye. niye bu kadar delirdiniz ki? son adet tarihiniz 23 ocak, kese daha görünmüyor. 10 haftalik olacak haliniz yok ya, en fazla ne kadar farkedebilir?
gebelik 40 haftalik bir surec. bu kadar çabuk panik olmayin. el memleketinde ilk 3 ay doktor yüzü görmüyor insanlar
Kese5 milimi geçkin dedi farklı doktora randevu aldım kalp atışını daha duyamazsın dedi bir düşük bir normal doğumun var keşke cevap veren herkez siz gibi olsa teşekkür ederimCanım hesaplama ile uyumluysa 7 haftalık yani sonraki muayene de bişey der. Bence sen doktoru değiştir başka doktora randevu al. Kese var sanırım ben gördüm de küçük sanırım o yüzden bişey dememiştir belki
Kalp atışı 8. Haftaya kadar duyulması gerekiyor . Ben 6. Haftada duydum . Siz duymadıysanız daha çok çok yeni 4-5 haftalıktır bebiş . kesin bısey söylemek istememıstır geç döllenme olmuştur korkutmak istememıs olabılır .Dikkatinizi çekerim kese göründü diye belirtmiştim ayrıca bu ilk hamileliğini değil ikinci süreci biliyorum panik yaptığım bir durum yok sağlık problemine bağlı bilinçlenmek bu
Bebeğim kalp atışını duyunca söyleyeceğim dedibebek gözükünce yazacaktır ultrason kağıdında bebek gözükmediği için söylememiş olabilir
Doğru söylüyorsunuz assında oda varKalp atışı 8. Haftaya kadar duyulması gerekiyor . Ben 6. Haftada duydum . Siz duymadıysanız daha çok çok yeni 4-5 haftalıktır bebiş . kesin bısey söylemek istememıstır geç döllenme olmuştur korkutmak istememıs olabılır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?