- 16 Şubat 2025
- 51
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi orange3752
6+2 bugün vajinal ultrason yapıldı kese göründü ama bebek görünmedi içi boş dedi pazartesi tekrar gidicem bu tarz bir şey yaşayıp sonra bebeği gören var mı aranızda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken o yüzden görünmemiştir6+2 bugün vajinal ultrason yapıldı kese göründü ama bebek görünmedi içi boş dedi pazartesi tekrar gidicem bu tarz bir şey yaşayıp sonra bebeği gören var mı aranızda![]()
Adetinle uyumlu mu gidiyor peki? Gebelik kesesi ultrasonda 6+2mi cikti?6+2 bugün vajinal ultrason yapıldı kese göründü ama bebek görünmedi içi boş dedi pazartesi tekrar gidicem bu tarz bir şey yaşayıp sonra bebeği gören var mı aranızda![]()
4 küsür haftalık cıktıAdetinle uyumlu mu gidiyor peki? Gebelik kesesi ultrasonda 6+2mi cikti?
Tamam o zaman gorunmemesi normal. Gec dollenme yasamis olabilirsin. Eger ultrasonda kese 6 haftalik gozukseydi sorun olabilirdi. 6. Haftada kalp atisi duyulmaya basliyor çünkü. Bebegi de gormen gerekirdi.4 küsür haftalık cıktı
Bende aynı durumdayım keseyi gördü bebeği tam göremedim dedi ama keseniniçinde bişey varAdetinle uyumlu mu gidiyor peki? Gebelik kesesi ultrasonda 6+2mi cikti?
Görülür bence kısa zamandaBende aynı durumdayım keseyi gördü bebeği tam göremedim dedi ama keseniniçinde bişey var
bende kese boş dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah görürüz kan değerlerime baktı hemen 2 gün önce en son 1650 ydi o gün 4600 küsürlerde cıktı geç döllenme olabilir dedi. ama yine de korkuyorum insallah görürüz uyku dısında bı hamılelık belırtımde yok bu hafta geçen hafta kasık ağrım falan oluyorduBende aynı durumdayım keseyi gördü bebeği tam göremedim dedi ama keseniniçinde bişey var
6+0da bana da hiç birşey yok demişti bir hafta sonra gittiğimde göründü, kalp atışı tam olusmamisti gucsuzdu ritim vardı, diğer hafta daha guclenmisti, karından 3000civarinda kese netleşir bebgin gorunmesi için vakit var daha korkulacak bı durum değil bu
geç döllenmede olsa benim artık gözükmesi gerekiyormuş ve bebek yok yine pazartesi gel bakalım yoksa kürtaj olucam pazartesiDr lar belli boyuta gelmeden bir cikarim yapamiyorlar ultrasondan. Cok kucukse birkac hafta sonra yeniden gel bakalim diyorlar o yuzden strese gerek yok bu surecte kendinize dikkat edin yeter nasolsa bebis iceride su akar yolunu bulur![]()
![]()