kese göründü bebek görünmedi

orange3752

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
51
9
1
25
6+2 bugün vajinal ultrason yapıldı kese göründü ama bebek görünmedi içi boş dedi pazartesi tekrar gidicem bu tarz bir şey yaşayıp sonra bebeği gören var mı aranızda 🥹🥹🥹🥹

4 küsür haftalık cıktı
Tamam o zaman gorunmemesi normal. Gec dollenme yasamis olabilirsin. Eger ultrasonda kese 6 haftalik gozukseydi sorun olabilirdi. 6. Haftada kalp atisi duyulmaya basliyor çünkü. Bebegi de gormen gerekirdi.
Her sey yolunda giderse zaten adet tarihini de degistirirler. Saglikli bir gebelik olur insallah 🙏

Eklentiler

• 5581F4BA-C618-4806-BFE2-36A99B6CBD7C.webp
    5581F4BA-C618-4806-BFE2-36A99B6CBD7C.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
Bende aynı durumdayım keseyi gördü bebeği tam göremedim dedi ama keseniniçinde bişey var
bende kese boş dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah görürüz kan değerlerime baktı hemen 2 gün önce en son 1650 ydi o gün 4600 küsürlerde cıktı geç döllenme olabilir dedi. ama yine de korkuyorum insallah görürüz uyku dısında bı hamılelık belırtımde yok bu hafta geçen hafta kasık ağrım falan oluyordu

6+0da bana da hiç birşey yok demişti bir hafta sonra gittiğimde göründü, kalp atışı tam olusmamisti gucsuzdu ritim vardı, diğer hafta daha guclenmisti, karından 3000civarinda kese netleşir bebgin gorunmesi için vakit var daha korkulacak bı durum değil bu

Dr lar belli boyuta gelmeden bir cikarim yapamiyorlar ultrasondan. Cok kucukse birkac hafta sonra yeniden gel bakalim diyorlar o yuzden strese gerek yok bu surecte kendinize dikkat edin yeter nasolsa bebis iceride su akar yolunu bulur 🤍

6+0da bana da hiç birşey yok demişti bir hafta sonra gittiğimde göründü, kalp atışı tam olusmamisti gucsuzdu ritim vardı, diğer hafta daha guclenmisti, karından 3000civarinda kese netleşir bebgin gorunmesi için vakit var daha korkulacak bı durum değil bu
Dr lar belli boyuta gelmeden bir cikarim yapamiyorlar ultrasondan. Cok kucukse birkac hafta sonra yeniden gel bakalim diyorlar o yuzden strese gerek yok bu surecte kendinize dikkat edin yeter nasolsa bebis iceride su akar yolunu bulur 🤍
geç döllenmede olsa benim artık gözükmesi gerekiyormuş ve bebek yok yine pazartesi gel bakalım yoksa kürtaj olucam pazartesi 🥹🥹🥹

Back
X