bebeğin göz rengi tam olarak kaçıncı aya kadar belli olur!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 yaşında bile koyulaşan göz varmış..

benim oğlumun gözleri gri mavi doğduğundan beri 2 yaşını geçti değişmedi sanmıyorum değişsin..

ben babası 2 dedsi dayısı amcaları teyzesi kısacası hemen hemen herkes renkli gözlü..

bu arada oğlum sarşın mavi gözlü olur diye çok korkardım hiiç sevmezdim..etrafımdaki tüm erkekler böyle:)

çok şükür rabbim sağlık versinde..

Doğduğunda tüm bebekler renkli gözlü oluyor ama Türk halkının sadece %3 ü mavi gözlü...
Benım eşim maviş,ben yeşil gözlüyüm,bebeğimin amcaları,dayısı,anneannesi,dedesi hepsi mavi veya yeşil gözlü,bi tek babaannesi kahverengi gözlü bakalım kıme benzıcek doğunca gorucez oğluşumu:)))

keşke benimde olsaydı da tek sorun tek derdi olsaydı...benimdebenimdebenimde

genelde bütün bebeklerin doğduğunda gözleri renkli gibi görünüyor ama o başka birşeyden dolyıymış bir yerde okumuştum benim kızımda lacivert gibiydi gözleri, şimdi gri mavi oldu pek değişmedi yani hep mavi gözlüydü 6 aydan sonra değişmezsse hiç değişmezmiş göz rengi ben esmer sayılırım tenim beyaz babasının babaannesinin ve halasının gözleri mavi bizdede babam sarışın kızım en çok babama ve eşime benziyor

kalıcı göz rengi 8-9. ayda belli olurmuş benim kızımın gözleri yeşil oğluşumki kahverengi

benim oğlumun gözleride gri gibi ışık vurunca mavi oluyor ,merak ediyorum gerçek rengi ne olucak şu an 2 aylık

Merhaba, sanirim 7 yil once yazilmis buraya bebeginizin goz rengi degisti mi ? Rica etsem bilgi veriri misiniz ? Birde sizin ve esinizin goz rengi nedir ? Benim esim mavi ben kahverengi oglum 8.5 aylik gozleri koyu mavi gibi ama hala esimjn goz rengi kdr mavi degil...ggunisigi olmadiginda cok cok koyu duruyor yesiled3 benziyo gibi

Benimde esiminde gozleri ela kizimizin goz rengi masmavi.6.aydan sonra goz rengi degismezmis 10 aylik olduk hala gozlerimiz masmavi.Herhalde sizin oglusunuzunda goz rengi artik degismez.

benim oğlumun gözleride gri gibi ışık vurunca mavi oluyor ,merak ediyorum gerçek rengi ne olucak şu an 2 aylık
Merhabalar Bebeğinizin göz rengi ne oldu acaba. Benim oğlumun da aynı anlattığınız gibi normalde grimsi ışıkta grimsi mavisi. ve şu an 4 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…