• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin geriden gelmesi

YagmurBulutu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
5
0
1
Denizli
Hanimlar selam. 3 aylik hamileyim Allah bagislarsa.Bugün doktorum bebegimin 1 hafta geriden geldigini soyledi baska aciklama yapmadi. Var mi bu durum hakkinda bilgisi olan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Toparlar cnm ileriki haftalarda bozma sen moralini. Dikkat etmeye devam et beslenmene fln.

Hanimlar selam. 3 aylik hamileyim Allah bagislarsa.Bugün doktorum bebegimin 1 hafta geriden geldigini soyledi baska aciklama yapmadi. Var mi bu durum hakkinda bilgisi olan?

benim kızım da öyle idi hep geriden gelirdi ama sonra bir türlü doğuramadım herkes ikiz mi diyordu bana sonra 10 aylık doğum yaptım korkma hiç bir şey olmaz arkadaşında dediği gibi iyi beslen.:42:

Teşekkürler hanimlar. .zor da olsa beslenmeye calisiyorum.malum mide bulantilari.4 kilo verdim 3 ayda.korkuyorum bebegime zarar vericem diye..

Teşekkürler hanimlar. .zor da olsa beslenmeye calisiyorum.malum mide bulantilari.4 kilo verdim 3 ayda.korkuyorum bebegime zarar vericem diye..

canım mide bulantına limonata iç. ilk aylarda kılo vermen normal ama sen biraz fazla kılo vermişsin ben bir kilo vermiştim ha bi de kilo almak istıyorsan gece ye yat çok güzel kilo alırsın

Back