• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegin gazina bir cozum lutfeen

ya gerçekten hangisi etkili oluyor ki benimde 2 aylık oğlum var ve çok sancısı var gece uyumuyor kendini sıkıyor gazını çokaroyprum ama yine de etki etmiyor ...CADIARZU

benim kızımında gaz felaket kıvranı yavrum 2 buçuk aylık ben yediklerime dikkat ediyorum bide bize metsil damlası iyi geldi gibi

canım belki topiğinde belirtmişlerdir hepsini okuyamadım.benim önerim seninde gaz yapıcı gıdalardan uzak durman olacak.eğer emziriyorsan mutlaka sütünden onada geciyor.birde soğuk suyla uğraşma,soğuk yerlere oturma yani kısacası sende üşütmiceksin,yoksa bebekte sancılanıyor.
unutmayın şu an siz bir takım gibisiniz,emzirdiğin için sana ne oluyorsa yediğinde,içtiğinden, onada oluyor.bunları önlersen ,gaz sorununu yarıya indirmiş olursun. gecmiş olsun canım.

ya kızlar benimde 23 günlük kızım var ve aşırı gaz problemi var bunun yanı sıra kakasınıda yapamıyo...her emzirmeden sonra gaklatıyorum ve birazda kusma ile gazını atıyo...sap kullandım nurse harveys denedim şimdide neo baby aldım ama yinede zavallı yavrum kakasını çıkartamıyor...

canım sab simplex diye bir ilaç var mükemmel bişey yani benim bebeğim çok gaz sancısı çekiyordu herşeyi denedim ama tek çözümüm bu ilaç oldu bir hemşire arkadaşım tavsiye etmişti bir dene derim arkadaşların yazdığı her ilacı denemiştim bende. ama tavsiye ediyorum günde 6 damla veriyosun bebekte rahat sende kolay gelsin bye

sıcak havlu;sab simplex işe yarıyor gibi..birde bebeişin bacaklarını hareket etirin bisiklet çevirir gibi.ama kökten kesen bir çözüm yok ne yazıkki.

ben de sab simplex i öneririm çok iyi bir ilaç.ben de ilk iki çocuğumda kullandım.allah tan üçüncünün öyle bir problemi olmadı.gerçekten bir alıp deneyin derim.memnun kalırsınız.yalnız fiyatı biraz pahalı olabilir şimdi.o zamanlarda biraz pahalıydı çünkü.

ya kızlar benimde 23 günlük kızım var ve aşırı gaz problemi var bunun yanı sıra kakasınıda yapamıyo...her emzirmeden sonra gaklatıyorum ve birazda kusma ile gazını atıyo...sap kullandım nurse harveys denedim şimdide neo baby aldım ama yinede zavallı yavrum kakasını çıkartamıyor...

canım benim oğlumunda öyle bi kaç defa oldu komşum bana şu yöntemi yaptırdı ve hemen etkili oldu dene bi istersen. maydonoz sapının incesi olsun kopar zeytinyağına batır makatına hafif sok 5 10 dk sürmez yapar dene ve gör banada haber ver

canım benim oğlumunda öyle bi kaç defa oldu komşum bana şu yöntemi yaptırdı ve hemen etkili oldu dene bi istersen. maydonoz sapının incesi olsun kopar zeytinyağına batır makatına hafif sok 5 10 dk sürmez yapar dene ve gör banada haber ver

canım evet makatı uyarınca kakasını yapabiliyor ama hep tekrarlamak gerekiyor bu seferde bağırsak alışıyor ve kendiliğinden yapamıyor...doktorumda bunu çoksık yapma dedi vee bi fitil verdi işe yaradı inşallah bi daha olmaz...

kızlar annelik mühteşem bir duyguymuş ama birde geceleri gaz sancısı olmasa:( nasıl bir çözüm olabilir buna lütfen etkili bir yöntem bilen varsa yazsın

ben oglumda pek gaz sorunu yasamasamda cok dikkatli oldum bildigin gibi gaz sutunden geciyo yada usutmeyle belli gidalardan uzak dur sanirim bunlari biliyorsundur bide bebeyine icirmek yerine sen ic anoson cayi rezene ihlamur.gibi sutunden gecer.bide emzirirken dikkatli ol gaz yutmasin.surekli karnini uv .sirt ustu yatir ayaklarini hafifce iceri disaya dogru egzersisyaptir.yatmadan oncede ilik suyla dus aldirip yatir:emir_bebek:bebeyi saglikla buyur insallah canim

merhabalar bende yeni anneyim kızım 2 aylık gaz için sab simplex diye bir ilaç kullanıyorum memnun kaldım

gaz sancisi icin ben her gece yatirmadan önce ilik suyla yikiyorum kizimi bide yediklerime dikkat ediyorum bol bol cay iciyorum.. Ama bebek her agladiginda gazi var bunu diye düsünme benim kizin gaz sorunu olmasa bile geceleri sürekli agliyo uyumamak icin direniyo bunlar normal seyler..

kızlar annelik mühteşem bir duyguymuş ama birde geceleri gaz sancısı olmasa:( nasıl bir çözüm olabilir buna lütfen etkili bir yöntem bilen varsa yazsın

mrb allah hayırlı etsin güle güle büyüt bebeğini benim oğlumda çok gazlıydı gece gündüz viyak viyak kaç kere mosmor kesildide doktorlara koştuk canım eğer senin bünyende benimki gibi gaz üretiyorsa çare bulamazsın canım benim bünyem yapıyodu sütteki gazı ne rezeneler ne acı tatlı badem yağları ne sıcak havlular ne anason hiç bir şey geçirmiyo canım 4 ayım kabus gibiydi benim bebeğimin en güzel zamanlarını kaçırdım uykusuzluk ve yorgunlukla mücadele ederek en sonunda sütüm kesildi yorgunluk ve uykusuzluktun ve sütüm çok yarıyordu bebeğime doktor kontrole götürdüğümüzde ebeler elimden alıp sevmeye götürüyorlardı tosun gibi olmuştu 2 ayda şimdi sana önerilirimi yazayım sakın rezeneyi verme sende içme bağırsakta tembellik yapıyo normal doğum yaptıysan hapı yutarsın kardeşim yeni doğum yaptı onun bebeğide gazlı süt olsun diye hem kendi içmiş hem bebeğe vermiş çocukta kendide telef oldular zinco ver ama pek işe yaramıyor uyku veriyor okadar tabi çocuk gaz sancısından uyku perkide bilirse ki olmuyor yağlar mağlar boş hiçbir halta yaramıyor sıcak havludan da bir fayda görmedim şu an kardeşime bir tek sütü kaynatıp içine zencefil ve zerdecive ve bolşeker katıp içiriyoruz işe yarıyo hem süt açısından hem gaz açısından ve yediği her şeye kimyon katıyoruz gazı alıyor çocuğada kendi sütünü sağıp içine azıcık kimyon döküp içiriyoruz iyi geliyo biraz rahatladı küçük isranurumuz ha birde melila adında bir ilaç da iyi geldi alah kolaylık versin canım büyütmesi zor ama eserin büyüyüp ortaya çıktığında kendinle gurur duyuyorsun

ben oglisime lefax kullandim biberonun icine damlatiyordum süper bisey doktoruna bir danis canim.

arkadaşlar benimde bebegim 2,5 aylık bizimde gaz sorunumuz var ama akşam 9 gibi başlıyo kolik aglamı gece 11 e kadar sonrası rahatız:bbo:.ama istinasız her akşam böyleyiz. ne yapsak susmuyo.nezaman geçer bilmem ama bu oglan bana birdahaki bebege tövbe ettirdiÇok üzgünüm çoook

Back
X