bebeğin ense kalınlığı??

Arkadaslar merhaba keske bnde bole guzel haberler verebilsem:-(bebegim 13 haftalik ense.kalinligi cok fazla cikti 5,6mm ogrendigimdn beri yasamiyorum sanki cok.zor zamnlar geciyorum.suan bir suru.olumusuz seyler denildi doktorlar tarafindan baska bir doktorda iki.gun sonra gittigimde vucunun buyuk bolumu ödem olmus dedi yavrum cok aci cekiyo belkide ben cok.karamsar bir insanimdir umutlarim tippen cok.az ama hep.dua ediyorum.belki duzelir yavrum.die ama zaten.aldirmayi.dusunmuyorum kiyamam bn ona iste bi anne.saglikli evlat istiyo arkadaslar boyle bi durum yasayip yada etrafinda bole.yasayip mucize yasayan insanlar varmi bebegim insalah iyi olur:-(

Şimdi ne durumdasınız merak ettim bebeğin iyidir inşallah

Geçmiş olsun. Benimde bebeğimin 12 haftalıkken ense plisisi kalın ölçüldü 7.2. Şuan 17 haftalığız. Amniyosentez veya başka bişi yaptırmadım beklemedeyiz bazen çok ümitliyim düzelecek inş diyorum bazende ümitsizliğin dibine vuruyorum. Sizin durumunuz nasıl sonuçlandı. Benim ayrıca kalp snomalisi ve başka başka sorunlarda çıktı. Rabbim selamet versin.

Başta bebeğin ensesinde ödem olup sonradan dağılabiliyormuş ödem. Kalp anomalisi ve diğer sorunlar kesin mi yoksa ikili tarama testi gibi sadece birer ihtimal mi canım?

Başta bebeğin ensesinde ödem olup sonradan dağılabiliyormuş ödem. Kalp anomalisi ve diğer sorunlar kesin mi yoksa ikili tarama testi gibi sadece birer ihtimal mi canım?
Perinatoloğ ayrıntılı ultrasonda baktı kalbe giden damarlar sıkıntı dedi göbek fıtığı fazla parmak ve damak dudak yarıgı görülüyo dedi ikili test yaptrmadık gerek yok dediler ense kalınlığının fazla olmasından anladı dr perinatoloğa yönlendirdi. Bu hafta bitiminde tekrar kontrol edilecek. Karnındada ölebilir doğduktan sonrada ölebilir dedi. Takdir allahın hakkımızda hayırlısı olur inş.

Bir de profesöre gösterseniz. Burada neler okuyoruz. Bebeğin kolu bacağı yok diyenleri bile duyduk. Allah'tan ümit kesilmez tabi ki.

Merhaba anneler ben de 13 +4 hamileleyim benim nt si 1.3 çıktı crl si 71 haftama göre normelmi sizce doktorum bişey söylemedi kan sonuçlarım haftaya çıkıcak

Kızlar bende 14 haftaık b
enimde ense kalınlığı 0.80 mm çıktı doktor normal dedi ama anlayamadım normaldir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…