Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bugün bebeğim 37 günlük.belirli bi emme düzenimiz çok.sütüm çok bol.ama bebeğim sanki doymamış gibi sürekli emmek istiyo.bu normal mi.aynı durumla karşılaşan varmı.daha cok küçük diye mi böyle oluyo.çünkü kilo alışıda çok güzel.yorumlarınızı bekliyorum.
ne güzel sütün bolmuş.ben emziriyorum emziriyorum yavrum doymuyor.ek mama kullanıyorum.ne güzel emsin bırakta.istiyor demekki çocuk.sana kolay gelsin bakalımmm...
bebeğin emme süresi ilk zamanlar çok uzun oluyor arada dinlenerek emiyorlar ama doyduklarını bilirler bebişler.her istediğinde ver hiçbişey olmaz
bebeğine faydaları olduğu kadar senin içinde faydaları sayılmayacak kadar çok