- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Yaaaa bana umut oldu şimdi benimkide solda işte… bakalımmmmİlk ultrason bu. Dr sol demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa bana umut oldu şimdi benimkide solda işte… bakalımmmmİlk ultrason bu. Dr sol demişti
Ya geçmiş olsun canımİkinci bebeğim sağda duruyordu büyük ihtimal kızdı , zaten rüyamda da görmüştüm, ama malesef düşük yaptım, herşeyde bi hayır vardır, bende oğlum olduğu için şimdi kız bebek istiyorum ama hayırlısı, henüz hamile değilim buarada:)
teşekkür ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbeklemek çok zor oluyor biliyorum, inşallah bir prensestir değilse de her şeyin hayırlısıYa geçmiş olsun canım
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla Allah nasip etsin sana
Sağol canım aynen hayırlısı olsun artık. Sağlıklı bir evlat olsun, en önemlisi oteşekkür ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbeklemek çok zor oluyor biliyorum, inşallah bir prensestir değilse de her şeyin hayırlısı
12. Haftada öğrenmiştim hep solda duruyordu bir oğlum varMerhaba Kızlar. Bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz acaba? Bebeğiniz ilk ultrason resimlerde sağ da mı duruyordu veya solda mı? Paylaşabilir misiniz acaba?
Allah bağışlasın bu şekilde mi yani yoksa tam tersi mi oluyor12. Haftada öğrenmiştim hep solda duruyordu bir oğlum var
Cinsiyet tahmini yPR mısınOğlum solda görünüyordu 11. Haftada öğrenmiştim
Kız gibiCinsiyet tahmini yPR mısın
Nerden anladın canımKız gibi
Sol tarafta duruyor bayağı. Erkek bebeklerin geneli sağda duruyorKız gibi
14.haftamdayim ve bugün kız annesi olacağımı öğrendimMerhaba Kızlar. Bebeklerinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz acaba? Bebeğiniz ilk ultrason resimlerde sağ da mı duruyordu veya solda mı? Paylaşabilir misiniz acaba?