bulantılar bel ağrıları çoğumuzda oluyor bi kaç haftaya geçer bulantıların. bir konu açacağın zaman gelen kutusunda yeni konuşma başlata giriyorsun sanırım :)
Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
Selam arkadaşlar cinsiyet öğrenmek için çok acele etmeyin bence. Ben de 13 haftalıkken cinsiyeti öğrenicem diye tutturup dr u zorlamıştım baya o da kız gibi görünüyo demişti . Ben tabi kendimi hemen kaptırdımancak 15 hafta bitiminde erkek olduğunu öğrendik benim durumumda olan 2 arkadaşım daha var . O yüzden ikinci bebekte bu kadar ısrarlı olmıycm die kendime telkin veriyorum şimdiden ama boşuna çabaladığımın farkındayımsağlıklı olurlar inşallah
Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
merhaba, 12 haftalık hamile iken doktorum klitorise benzer bir çıkıntı olduğunu söyledi, fakat ben erkek olacağına çevremdekilerin de etkisiyle o kadar inandırmıştım ki biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası. yanılma payı olabilir mi? klitoris ve penis çıkıntısı birbirine benzer mi?