TŞKLER CNMbulantılar bel ağrıları çoğumuzda oluyor bi kaç haftaya geçer bulantıların. bir konu açacağın zaman gelen kutusunda yeni konuşma başlata giriyorsun sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TŞKLER CNMbulantılar bel ağrıları çoğumuzda oluyor bi kaç haftaya geçer bulantıların. bir konu açacağın zaman gelen kutusunda yeni konuşma başlata giriyorsun sanırım :)
HADİ BAKALIM HAYIRLISI HABERLERİNİ BEKLİYORUZZCnm ben çok hissetmiyorum ama içimden kiz gibi geçiyor hayırlısı inşallah akşama ogrenecez
Kesin ogrenemedik cnm ya dr kiza benziyor gelecek ay kesin belli olur dediHADİ BAKALIM HAYIRLISI HABERLERİNİ BEKLİYORUZZ
Selam arkadaşlar cinsiyet öğrenmek için çok acele etmeyin bence. Ben de 13 haftalıkken cinsiyeti öğrenicem diye tutturup dr u zorlamıştım baya o da kız gibi görünüyo demişti . Ben tabi kendimi hemen kaptırdımancak 15 hafta bitiminde erkek olduğunu öğrendik benim durumumda olan 2 arkadaşım daha var . O yüzden ikinci bebekte bu kadar ısrarlı olmıycm die kendime telkin veriyorum şimdiden ama boşuna çabaladığımın farkındayımsağlıklı olurlar inşallahArkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
Bende 12 haftalıkken öğrendim bebeğimin cinsiyetiniArkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
Eylülde yazmış onu cinsiyetini öğrenmeyi geçin kucağına alacak yakında :)t_c2011 arkadasım anlayamadım ?
nasıl ?? 39 haftada değilmisiniz ?? nasıl ogrenemedınız cınsıyetı? ben mi yanlış okuyorum ??
Eylülde yazmış onu cinsiyetini öğrenmeyi geçin kucağına alacak yakında :)
Rica ederim olur öyle şeyler :)pardoonncok ıyı anlayamadım ben bu ayrıntıları tesekkurler
Mesajı şimdi gördüm cnm ama cevabi baska bir ark vermiş :) doğumuma az kaldi kizimiz olacakt_c2011 arkadasım anlayamadım ?
nasıl ?? 39 haftada değilmisiniz ?? nasıl ogrenemedınız cınsıyetı? ben mi yanlış okuyorum ??