Cevabın için teşekkür ederim cnm göbek yagim yok 172 boy 55 kiloyum inşallah yarın belli olurKonumu iyise gobegin cok yagli degilse gorunur gobek yagi tabakasi net gostermiyomus bn 12 hftada ogrendm
Aynen cnm bende acayip merak ediyorum artik ogrensekte nasıl hitap edecegimizi bilsek :) inşallah testlerin sonucuda güzel gelirYa ben de çok merak ediyorum, 13.hafta benim de kontrolüm var inşallah belli olur...cinsiyetini çok merak ediyorum ve yapılacak ikili testin sonucunun iyi gelmesini çok istiyorum :)
cnm bende 13 haftalık hamileyim gittim ve öğrendim.oğlum olacak inşallah :)Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
cnm bende 13 haftalık hamileyim gittim ve öğrendim.oğlum olacak inşallah :)
ikili testi de yaptırdım 10 gün sonra çıkacakmışArkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahcnm bende 13 haftalık hamileyim gittim ve öğrendim.oğlum olacak inşallah :)
Inşallah yarın bizde ogreniriz öğrendiğim ikinci erkek bebek seninki bakalim bizimki ne :)cnm bende 13 haftalık hamileyim gittim ve öğrendim.oğlum olacak inşallah :)
Amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagini boş bırakmasınAllah analı babalı büyütsün.. Bizlere Dua edin Dostlar bizde hamiş kalalım
Inşallah cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinbende 13.haftamda öğrendim kızım olcak Allahım nasip kısmet ederse inşallah.
Hayırlı olsun cnm inşallah test sonucunuz da güzel gelirGeçen hafta öğrendim bende (12.haftamda) kızım olucağını :) ikili test de yaptırdım 2 gün sonra alıcam sonucu ..
Hayırlı olsun cnm inşallah test sonucunuz da güzel gelir
AMİN CNM İNŞALLAH YAGözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allah
EVET CNM ENSE KALINLIĞI1.16 ÇIKTI NORMAL DEDİ.MAKSİMUM 2,5 DEDİ. ZEKA TESTİ İÇİN DE 10 GÜN SONRA ÇIKAR DEDİİnşallah cnm sen yaptırdın mı test, ense kalınlığı vs.
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.hiç bi evi çocuk neşesinden mahrum bırakmasınAllah analı babalı büyütsün.. Bizlere Dua edin Dostlar bizde hamiş kalalım
EVET CNM ENSE KALINLIĞI1.16 ÇIKTI NORMAL DEDİ.MAKSİMUM 2,5 DEDİ. ZEKA TESTİ İÇİN DE 10 GÜN SONRA ÇIKAR DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?