Bebeğin cinsiyeti

t_c2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
251
98
123
34
Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini

Konumu iyise gobegin cok yagli degilse gorunur gobek yagi tabakasi net gostermiyomus bn 12 hftada ogrendm

Ya ben de çok merak ediyorum, 13.hafta benim de kontrolüm var inşallah belli olur...cinsiyetini çok merak ediyorum ve yapılacak ikili testin sonucunun iyi gelmesini çok istiyorum :)

Ya ben de çok merak ediyorum, 13.hafta benim de kontrolüm var inşallah belli olur...cinsiyetini çok merak ediyorum ve yapılacak ikili testin sonucunun iyi gelmesini çok istiyorum :)
Aynen cnm bende acayip merak ediyorum artik ogrensekte nasıl hitap edecegimizi bilsek :) inşallah testlerin sonucuda güzel gelir

Arkadaşlar merhaba ben şuan 13 haftalik hamileyim yarın dr kontrolümüz var acaba cinsiyeti belli olur mu sizler kaçıncı haftada öğrendiniz Bebeğinizin cinsiyetini
cnm bende 13 haftalık hamileyim gittim ve öğrendim.oğlum olacak inşallah :)

cnm bende 13 haftalık hamileyim gittim ve öğrendim.oğlum olacak inşallah :)
ikili testi de yaptırdım 10 gün sonra çıkacakmış

Allah analı babalı büyütsün.. Bizlere Dua edin Dostlar bizde hamiş kalalım

Geçen hafta öğrendim bende (12.haftamda) kızım olucağını :) ikili test de yaptırdım 2 gün sonra alıcam sonucu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…