Bu konuda daha önce yazılmış şeyler var biliyorum ama yine de son zamanlarda bunu yaşayan var mi merak ediyorum. Ultrasonda doktor kız dedi ama istisnasız gören herkes erkek mi diye soruyor. Biliyorum doktor yanılacak değil ama merak ediyorum bu durumu yaşayan kaç kişi var
Millet daha iyi bildiği için değil. Sonradan yanılmalar oluyormuş . Doğumda veya doğuma yakın öğrenenler var. Acaba bu bebeklerin belirtileri nasıldı? Ben onu merak ettim sadeceMillet daha mi iyi biliyor acaba karninizda ki bebegin cinsiyetini de bu kadar tereddute dustunuz?
bebeğin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini ?
1-2 her defasında doktor aynı şeyi söylüyorsa doğru demektir ama içinizi rahatlatmak istiyorsanız farklı bi doktora görünün :)
Teşekkür ederim ınş. On altı haftalıkken ogrendim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Benim karnım önümde top gibiydi birde büyük bir karnım vardı ondan erkek karnı bu diyorlardıbenimde kız ama bazen görenler oğlandı dimi dio bebeğin duruşuna bağlı olarak değişiyo göbek duruşu bazen sivri bazen yaykan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?