• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin cinsiyeti

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.659
333
Bu konuda daha önce yazılmış şeyler var biliyorum ama yine de son zamanlarda bunu yaşayan var mi merak ediyorum. Ultrasonda doktor kız dedi ama istisnasız gören herkes erkek mi diye soruyor. Biliyorum doktor yanılacak değil ama merak ediyorum bu durumu yaşayan kaç kişi var

canim Bende cinsiyeti 24 hatamda ogrendi doktor kiz dedi Allah'in izniyle melegim geliyor, ama istinasiz herkes hamileligimin basindan beri erkek mi diyor nedense.. Hatta son zamnlarda kizimi geliyor dedigimizde aaa yok ence erkek fln yorumlar cogaldi esim bile bekleyelim en iyisi odasini boyamak icin fln demeye basladi ama butun cicilerimiz suslu puslu pembeli pembeli aldik , erkek olursa supriz olucak ki doktorlarin yanilacagini sanmiyorum.

Saglikli kendi cinsiyetlerinden mutlu olsunlarda kiz erkek fark etmez.. :nazar::emir_bebek:

Ya biz de aynı durumdayız canım bir de internette yanılma olabiliyor diye okudum kafam karıştı. Geçen gün sorduk hatta doktora öyle bir ihtimal var mi diye yok dedi. Ama herkes öyle söyleyince acaba olur mu diye düşündüm. Umarım hayırla ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız önemli olan o tabiki

Bu konuda daha önce yazılmış şeyler var biliyorum ama yine de son zamanlarda bunu yaşayan var mi merak ediyorum. Ultrasonda doktor kız dedi ama istisnasız gören herkes erkek mi diye soruyor. Biliyorum doktor yanılacak değil ama merak ediyorum bu durumu yaşayan kaç kişi var

bebeğin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini ?

Millet daha mi iyi biliyor acaba karninizda ki bebegin cinsiyetini de bu kadar tereddute dustunuz?

Millet daha mi iyi biliyor acaba karninizda ki bebegin cinsiyetini de bu kadar tereddute dustunuz?
Millet daha iyi bildiği için değil. Sonradan yanılmalar oluyormuş . Doğumda veya doğuma yakın öğrenenler var. Acaba bu bebeklerin belirtileri nasıldı? Ben onu merak ettim sadece

bebeğin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini ?

Teşekkür ederim ınş. On altı haftalıkken ogrendim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Kızlar bende daha 2 aylıkken içimde bisèyler kıpırdarcasına hareketlilik hissettim annem erkekdir dedi meger erkek bebek erken oynarmış ve bebegim suan 25 haftalık ve erkek

1-2 her defasında doktor aynı şeyi söylüyorsa doğru demektir ama içinizi rahatlatmak istiyorsanız farklı bi doktora görünün :)

Tatlım tabi ki doktorların da yanılma payı olabilir sen kaç haftalık gebesin_?

ne fark eder ki,erkek olsa,doğurmayacakmısın,kız olursa sevmeyecekmisin?böyle şeylere takılıp kalmayın,Allah hayırlı evlat versin,aklı,sağlığı yerinde olsun da,cinsiyeti hiç fark etmiyor bence...

benimde kız ama bazen görenler oğlandı dimi dio bebeğin duruşuna bağlı olarak değişiyo göbek duruşu bazen sivri bazen yaykan oluyo

yanılma olayları çok nadir yaşanıyor canım... insanlar yok göbeğin sivri yok güzelleşmişsin vs. yorumlarıyla erkeğe yoruyor bunlarla hiç ama hiç ilgisi yok. dr. eminse şüpheye düşmene gerek yok :34: kız-erkek farketmez sağlıkla al kucağına inşallah

Cevaplarıniz için teşekkürler. Evet şüpheye düşmeye hiç gerek yokmuş. Insanların söylediklerinden fazla etkilendim galiba. Kızım dünyaya geldi ınş.

benimde kız ama bazen görenler oğlandı dimi dio bebeğin duruşuna bağlı olarak değişiyo göbek duruşu bazen sivri bazen yaykan oluyo
Benim karnım önümde top gibiydi birde büyük bir karnım vardı ondan erkek karnı bu diyorlardı

Back