Çin takvimine de baksaydın.
Ovulasyon ile ilgili teoriler pek mantıklı değil
Saglikki olsun ama gonlumden gecen de olsun insallahErkek olsun diyr neden bu uğraş?
Allahtan hayırlısını iste. Her zaman.
Erkek olsun diyr neden bu uğraş?
Allahtan hayırlısını iste. Her zaman.
3.ye inşallah:))Ben de biraz kız olsun diye uğraşaydım, bu kadar don yıkamazdımsinir oldum, makinenin yarısı erkek donu olaydı şöyle çiçekli böcekli elbiseler fena olmazdı.
Sen anlayamazsın
Kim ugrasir bu kadar seramoniyle. Millet tup bebekle 1 cocugu olsun diye 10 yil ugrasiyor
3.ye inşallah:))
Canım erkek bebek isteyenler topigine gel yaptıklarını bizimle paylaş topikte rastgeldim kız denilip sonra erkek çıkan
Geleyim canim beni anca onlar anlar
Canımcım seni iki çocuğu da aynı cinsiyet olanlar da anlar. Benim de iki oğlum var. Herkesin bari biri kız olsaydı, gelinlerin eline kaldın esprilerinden çok sıkıldım. Muhtemelen iki kızı olana da keşke biri oğlan olsaydı diyorlardır. Milletin ağzı çuval değil ki büzesin...Geleyim canim beni anca onlar anlar
merhabalar benimde 10-12 haftada erkek demişti doktorum,daha sonraki aylarda 5 doktor kız dedi ama 8. ayımda oğlum olucagını ögrendim.. rabbim gönlündekini versin ..Merhaba hanimlar
Burayi her zaman her konu icin takip eder yardim alirim simdi fikrinize ihtiyacim var
Belki cogunuz bu konuda bana olumsuz yorum yapacak ama bastan sunu belirteyim en onemlisi bebegimin sagligi AMA nefistir bu arkadaslar gonul ister neyin yoksa onu ister
Benim 4.5 yasinda bir kizim var allahim onu hep guldursun omrunu uzun etsin, tekrar bebek istedik bu seferde oglumuz olsun istedik sonuc olarak ben elimden gelen ve dogru bildigim butun her seyi uyguladim cok sukur hamileyim
1 dr ile ovilasyon takibi
2 test ile ovilasyon takibi
3 tek iliski
4 alkali olmaya dikkat
5 muhammed sureleri okundu
10. Haftamda drum bebegi %70 erkege benzetmisti simdi 13+4 de 80 kiz dedi
Sormak istedigim yumurtlama gunu tek iliski oncesinde hic iliski olmadan kizi olan var mi???
Dr un kiz deyip erkege donen bildiginiz var mi??
Simdiden tesekkurler hepinizin gonlundekine nail olmaniz dilegimle
merhabalar benimde 10-12 haftada erkek demişti doktorum,daha sonraki aylarda 5 doktor kız dedi ama 8. ayımda oğlum olucagını ögrendim.. rabbim gönlündekini versin ..
yok canım dikkat etmemiştimSaol canim yanitin icin benimde donmesini umut ediyorum allahim sada da gonlundekini nasip etsin
Peki ovilasyon gununue dikkat etmismiydin canim?
Yanitin icin tessekuurlwr canimCanımcım seni iki çocuğu da aynı cinsiyet olanlar da anlar. Benim de iki oğlum var. Herkesin bari biri kız olsaydı, gelinlerin eline kaldın esprilerinden çok sıkıldım. Muhtemelen iki kızı olana da keşke biri oğlan olsaydı diyorlardır. Milletin ağzı çuval değil ki büzesin...
Şimdi gelelim bahsettiğin teorilere, yumurtlama günü teorisi genelde tutuyor. Düzenli adet görüyorsan tabiki. Ama yumurta takibi yaptıysan. Tam çatlama günü olan ilişkide erkek olma ihtimali artıyor. Hatta kadının orgazmı da erkek ihtimalini arttıyormuş.
Arkadaşıma 11. Hafta da erkek dediler. Sonra 13. Hafta da kız olduğu anlaşıldı. Doktorlar bazen yanılabiliyor.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım