Doğuma Hazırlık Bebeğin Cinsiyeti Evde Öğrenilebilecek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
art-gender-test-cnn.jpg

Amerika’da bir şirketin geliştirdiği cihaza konulan idrar örneği, gebelikten 10 hafta sonra bebeğin cinsiyetini 10 dakika içinde ve yüzde 90 oranında haber veriyor.

İdrar örneği turuncu renge dönerse bebek erkek, yeşile dönerse kız oluyor. Cihazın kürtaj patlaması yaratmasından endişe ediliyor. 11 ülkede test edilen cihazın Çin ve Hindistan’da satılması yasak.

.

IntelliGender+-+Gender+Prediction+Kit.jpg

idrardaki ne'yi ölçüyormuş ki? yani kız bebek ve erkek bebekten kaynaklı anne idrarına geçen farklı madde ne imiş acaba? ilginç.

aaa çok ilginç ya.bakalım daha neler icat etcekler.türkiye de satışı başladı mı acaba.

%100... sonuç verrecek bi içat değil eğer öylese bile satılmamalı..kürtaj oranını çok arttırır. çok cahil insanlar var.

%100... sonuç verrecek bi içat değil eğer öylese bile satılmamalı..kürtaj oranını çok arttırır. çok cahil insanlar var.

canım benim Türkiye de doktora gidiyorlar ve doktordan rahatlıkla öğreniyorlar....

bence kürtaj sayısını arttırmaz....kürtaj yaptıracak olan gider gene yaptırır ve bu sebepten yaptıranlarda hayli varmış maalesef....Türkiye de, kız bebek katliami diye epey bir süre basına yansımıştı bu vahşet....

Çin ve Hindistan’da yasaklanma sebebini de anlamış değilimCADIARZU....çin kız bebek katliamını uzun yıllardır yapıyor...bu katliamı durdursunlar...doktorların kürtaj yapması yasaklansın...

hintlilerde evde kendi kendilerine kürtaj yapıyor olabilir...demek ki bunlar doktora gitmiyorlar....

cok ilginçç.Türkiye yede gelsinde bi bakalım en azından doğruluuk payına
gerçi 10 hafta belli oluyomuş zaten dr 12 hafta cinsiyeti görebiliyoooo
CADIARZU

canım benim Türkiye de doktora gidiyorlar ve doktordan rahatlıkla öğreniyorlar....

bence kürtaj sayısını arttırmaz....kürtaj yaptıracak olan gider gene yaptırır ve bu sebepten yaptıranlarda hayli varmış maalesef....Türkiye de, kız bebek katliami diye epey bir süre basına yansımıştı bu vahşet....

Çin ve Hindistan’da yasaklanma sebebini de anlamış değilimCADIARZU....çin kız bebek katliamını uzun yıllardır yapıyor...bu katliamı durdursunlar...doktorların kürtaj yapması yasaklansın...

hintlilerde evde kendi kendilerine kürtaj yapıyor olabilir...demek ki bunlar doktora gitmiyorlar....

evet ama bu testin 10 haftalıkken cinsiyeti ortaya çıkardığı söyleniyor, kürtaj 10 haftalığa kadar izin veriliyor, sonrası yasak, doktordan ancak 16 haftalıkken yada 1-2 hafta önce öğrenilebiliyor ve o zamanda kürtaj yasak, bence de yasaklanması lazım bu ürünün.

aslında güzel bi şey ama bencede cok sakıncalı olucaktır bu urun sadece bızım ülkemizde değil çoğu yerlerde kürtaj artar ve iyice allahın işine karışmak gibi olur bence allah o bebegı kız olarak dunyaya getırmişse eger bu aletten öğrenip aldırmak isteyen cok olucaktır emınımkı cok tuaf ınsanlar var çünkü allah affetsın ......

daha neler görüp neler duyucaz kimbilir
biz kizimizin ilk basda ne olucani ne düsündük ne bilmek istedik saglikli olsun eli ayagi düz olsun yeter dedik
sonralardan odasini düzenlemek kiyafet almak icin meraklanmaya basladik
ama bizim kiz nazli cikti ve 7aylikken gösterdi kendini anca
benim doktorum ilk gittigimde isteklimi hamile kaldiniz yoksa kazaylanmi dedi
istekli dedik
sonra kizmi olsun erkekmi olsun istersiniz dedi
saglikli olsun dedik
ve zaten prensip edinmis 3aydan önce görse dahi ki sanirim zaten düsük bir ihtimal söylemiyo aldiranlar cok oluyo diye

daha neler görüp neler duyucaz kimbilir
biz kizimizin ilk basda ne olucani ne düsündük ne bilmek istedik saglikli olsun eli ayagi düz olsun yeter dedik
sonralardan odasini düzenlemek kiyafet almak icin meraklanmaya basladik
ama bizim kiz nazli cikti ve 7aylikken gösterdi kendini anca
benim doktorum ilk gittigimde isteklimi hamile kaldiniz yoksa kazaylanmi dedi
istekli dedik
sonra kizmi olsun erkekmi olsun istersiniz dedi
saglikli olsun dedik
ve zaten prensip edinmis 3aydan önce görse dahi ki sanirim zaten düsük bir ihtimal söylemiyo aldiranlar cok oluyo diye

Almanyada bu işler çok sıkı olduğundan yapmıyorlardır meleğim ama TR de 6 aylık bebeğe bile kıyıyorlarmafoldumben gizli yasak olarak tabiki...yasal olarak tr de de yasak...

evet ama bu testin 10 haftalıkken cinsiyeti ortaya çıkardığı söyleniyor, kürtaj 10 haftalığa kadar izin veriliyor, sonrası yasak, doktordan ancak 16 haftalıkken yada 1-2 hafta önce öğrenilebiliyor ve o zamanda kürtaj yasak, bence de yasaklanması lazım bu ürünün.

yapacak olan 6 aylıkken bile düşük yöntemi ile bebeğine kıyıyor...bir arkadaşımın okul arkadaşı 6 aylık bebeğine kız bebek diye kıydımafoldumben

maalesef tıp adına bunu yapan ve doktorum diye geçinen insanlar var....

yapacak olan 6 aylıkken bile düşük yöntemi ile bebeğine kıyıyor...bir arkadaşımın okul arkadaşı 6 aylık bebeğine kız bebek diye kıydımafoldumben

maalesef tıp adına bunu yapan ve doktorum diye geçinen insanlar var....
inanamıyorum bunları duydukca ve söyleyecek o kdr cok şey buluyorum ki ama nafile banlanmakda istemem allah ıslah etsın ama cok yazık dr lar için artık hersey para para para .....istisnalar dışında:))

Ayy bunu ülkemizde duyurmadan el altından reçeteyle versin doktorlar, yazık olur çok, cehalet diz boyu :umursamaz:

X