• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğin bulunduğu odada çamaşır kurutmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar evim sobalı oturma odasında yatıyoruz bebişin çamaşırları çabuk kurusun diye bu odaya sermiştim bi tandık bebeğin ciğerlerine zararlı buraya serme dedi ama odanın nemlenmesi açısından iyi değilmi bilen varsa yardımcı olabilirmi?

yoğun deterjan kokusu rahatsız edebilir ama deterjanı çok kullanmazsan sorun olacağını sanmam

deterjan kokusunun cok zararlı olduğunu biliyorum bende sobayla ısınıyorum ama hiç üzerinde çamaşır kurutmadım canım deterjan kokusu beni bile yıkıyor ki bebeklerin ciğerleri ne kadarcık canım.

çamaşırlardan çıkan rutubet bile rahatsız etmez mi... en iyisimi mutlaka sobanın üzerine 1 çaydanlık koy.. oradan çıkan buhar kurutmaz ciğerlerini... aman sobanın üzerine koy dedim ama dikkatli ol!!!! ev kazaları geliyorum demiyor... temkinli ol...

evet kesinlikle bebeğin olduğu oda da çamaşır kurutulmamalı

teşekkürler arkadaşlar biyerde okumuştum odanın nemli olması için enazından çamaşır kurutun falan diye ama tanıdıkda bebeğe zararlı diyince soruyum dedim

ablam yeğenimin uyku setini evin içinde kurutuğu günün gecesi nefes darlığıyla hastaneye yattık. yatana kadar hiç bir şikayet yoktu. kapalı alanda kurutulmaması gerekiyornmuş çamaşırların hava alması gerekiyormuş dr öyle söylemişti.birde iyice durulanması.

bir arkadaşım var bebeğinin nefes sorunu var doktor buharın iyi geleceğini söylemiş. büyüklerimden bildiğim kadarıyla bebeğin olduğu odanın kuruluğunu kırmak için neme ihtiyac var tabi abartmamak gerekiyor.

Back