bebeğin boynu biçilmiş kırmızııııııııı

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
kızlar bebeğimin boynu biçilmiş kırmızı.sanırım pişik.ne yapsam nasıl kurtulsak .bir fikriniz var mı?evde pişik çnleyici krem var ama o olmaz heralde adı üstünde pişik önleyici.ama bununki kırmızı.deride ince.pişik kremimi alsam pudra mı ya da ne alsam?zaten çok kötü daha da kötü olursa diye korkuyorum.senağlama

benimde bebeğimin boynu pişti kat kat olduğu için havasızlıktan bende silerken daha çok ızardı hatta kanadı doktoruma sordum kıçının pişik kremini boynu için kullanabilirmiyim diye evet kullanabilirsin dedi kullandım hemen geçirdi adı trosyd

Benim kızımdada vardı eczaneye %3 asit borikli su yaptırıyosun , boynunu eklem yerlerini bununla siliyosun her gün ben öle yaptım geçti benimki
Halam söledi bana dünyaca ünlü cilt uzmanı vardır Dr murad diye o oğlunu götürmüş seneler önce o vermiş

kilo aldıkça sıcağında etkisiyle bizdede oldu pişikten ziyade derisi aşınmış sanki ordan açılıcak gibi duruo tuhaf bişi hametan kullandık faydasını görmedik bi tabaka bırakıyordu hametan...
hergün duru suyla yıkıyorum niveanın pişik kreminden sürdüm iyi geldi dr.ada hametan iyi gelmedi diince advantan M losyon werdi ondanda memnun kaldım . dr a sorup deneyin derim

kızlar bebeğimin boynu biçilmiş kırmızı.sanırım pişik.ne yapsam nasıl kurtulsak .bir fikriniz var mı?evde pişik çnleyici krem var ama o olmaz heralde adı üstünde pişik önleyici.ama bununki kırmızı.deride ince.pişik kremimi alsam pudra mı ya da ne alsam?zaten çok kötü daha da kötü olursa diye korkuyorum.senağlama

benim kızımın boynu hep öyle bende hergün ımpeteks sürüyorum akşamına geçiyo...

canım benim oğlumda da olmuştu hatta sarı sarı irinler akmıştı pudra sürdüm iyi gelmişti ama birkaç gün sonra yine tekrarlıyodu.doktor bi krem verdi hemen geçti.birdahada hiç olmadı.bence bi doktora yada eczacıya sor.

benimde bebeğimin boynu pişti kat kat olduğu için havasızlıktan bende silerken daha çok ızardı hatta kanadı doktoruma sordum kıçının pişik kremini boynu için kullanabilirmiyim diye evet kullanabilirsin dedi kullandım hemen geçirdi adı trosyd

Trosyd mu???? O mantar kremi kaaa... benim babam ayaklarına sürüyor....
Zaten prospektüsüne de baktım şimdi emin olmak için mantar ve mantara bağlı bebek bezi pişikleri diyor....

Ufacık bebekte mantar ne arar yaa... Bez havasızlıktan pişik yapar hadi nemli kaldı mantar oldu diyelim de boynunda mantarın ne işi var....

bence başka bir doktora gösterip pişik kremi kullanın....

allah iyiliğini versin emi. bebeğin boynu biçilmiş deyince ödüm koptu. meğer pişik anlamında yazmışsın. neyse geçmiş olsun canım.

sorunu çözmüşsün ama ben her banyodan sonra bebeyağını sürdükten sonra kat yerlerine chicconun pişik kremini sürüp bembeyaz yapıyorum.
benim kızımda maşallah katlı baya.şu ana kadar hiç kızarıklık bile olmadı.

Ben de naptiysam geçmedi dermokrem,bepanthol,ve doktorun verdiği bir çok şeyi denedim ama olması kac aydır aynı bebegimin boynu ama şu son günlerde birde zeytin yagi deneyelim dedim.sanırım biraz on yargiliydim yağa karşı ama tam tersine boynunu iyilestiriyor ve memnunum.slmlar

Ben de naptiysam geçmedi dermokrem,bepanthol,ve doktorun verdiği bir çok şeyi denedim ama olması kac aydır aynı bebegimin boynu ama şu son günlerde birde zeytin yagi deneyelim dedim.sanırım biraz on yargiliydim yağa karşı ama tam tersine boynunu iyilestiriyor ve memnunum.slmlar
Merhaba Sudocrem'i denediniz mi ? Bephantol hiç bir ise yaramıyor. Biz de haftalarca bu sorunu yaşadık en son bu kremi bulduk. Boynunu önce ıslak pamukla silin, sonra kuru yumuşak mendille iyice kurulayin ve kremden sürün ertesi gün geçiyor. Umarım işinize yarar. Eczaneler de büyük kutusu 14 tl.

X