Ayrıntılı ultrasonda bir sorun yoktu 20. haftamda girmiştim. 1 ay sonra kontrol için geldiğimizde öğrendik.Ayrıntılı ultrasonda farkedilmedi mi?
Bu şeyden mi acaba kist gibi bişey oluyo 28. Haftaya kadar geçiyor. Öyle bi sey dediler mi?Ayrıntılı ultrasonda bir sorun yoktu 20. haftamda girmiştim. 1 ay sonra kontrol için geldiğimizde öğrendik.
Koroid pleksus kisti o canım o değilBu şeyden mi acaba kist gibi bişey oluyo 28. Haftaya kadar geçiyor. Öyle bi sey dediler mi?
Takip edicez dedi canım ama hidrosefali demedi galiba artış gösterince tanı konuyor çok endişeliyim arkadaşınız neler yaşadı pekiHidrosefali mi acaba?
Doktor takip edicez demedi mi?
Benim veya yakınımın başına gelmedi ama inşallah artmaz.
Hidrosefali mi acaba?
Doktor takip edicez demedi mi?
Benim veya yakınımın başına gelmedi ama inşallah artmaz.
Anladım. Insallah geçer her neyse.Koroid pleksus kisti o canım o değil
Şant işe yaramış demek ki.Ben de bunu sormaya geldim. Hidrosefali yakınımın başına geldi. Doğumdan sonra sıkıntılı zamanlar geçirdiler 4 yaşına kadar. Şimdi gayet iyi..
Şant işe yaramış demek ki.O şekilde hayatlarına devam edebilen insanlar var.
Aa ben yaş ilerlese de hep kalıyo biliyodum. Demek çıkarılıp normale de dönüyo. Çok güzelmiş. Hayırlı ömrü olsun.Evet şu an şant yok. 20 yaşında.. 4 yaşındayken son ameliyatını oldu şantı çıkardılar.
Aa ben yaş ilerlese de hep kalıyo biliyodum. Demek çıkarılıp normale de dönüyo. Çok güzelmiş. Hayırlı ömrü olsun.
Merhaba tekrar doktor muayenesine gittiniz mi bende aynı durumdayım ve sınırda 10mm benimde .. doktorlarıniz ne diyorArkadaşlar merhaba. 24 haftalık hamileyim iki gün önce doktor randevumda bebeğimin beyninde sıvı toplanması olduğunu öğrendim. Sınır 10 mm miş. Bizim tam sınırda 10 mm. Artmaması lazımmış. Artarsa okuduğum senaryolar hiç iç açıcı değil gebelik sonlandırmaya kadar gidiyor. Ne yerdeyim ne gökte. Ne yapacağımı bilmiyorum. Var mı böyle bir şey yaşayanlar? Varsa anlatmalarını bekliyorum
Canım mesajdan anlattım sana her şeyiMerhaba tekrar doktor muayenesine gittiniz mi bende aynı durumdayım ve sınırda 10mm benimde .. doktorlarıniz ne diyor
Merhaba, 24. gebelik haftasındayım ve bugün doktorumla olan görüşmemizde bana da aynı şeyleri söyledi. çok tedirgin oldum sizin için süreç nasıl ilerledi ve şu an ne durumasınız? lütfen vakit ayırıp cevap verirseniz çok mutlu olurum.!Arkadaşlar merhaba. 24 haftalık hamileyim iki gün önce doktor randevumda bebeğimin beyninde sıvı toplanması olduğunu öğrendim. Sınır 10 mm miş. Bizim tam sınırda 10 mm. Artmaması lazımmış. Artarsa okuduğum senaryolar hiç iç açıcı değil gebelik sonlandırmaya kadar gidiyor. Ne yerdeyim ne gökte. Ne yapacağımı bilmiyorum. Var mı böyle bir şey yaşayanlar? Varsa anlatmalarını bekliyorum
Merhaba tekrar doktor muayenesine gittiniz mi bende aynı durumdayım ve sınırda 10mm benimde .. doktorlarıniz ne diyo