- 20 Ağustos 2008
- 997
- 307
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettiğim aşağı inmesinden ziyade doğum kanalına girmiş olması..bu doğum başlangıcında mı oluyor?doğumdan hemen öncemi oluyor? önce oluyorsa nasıl anlaşılır?? işte asıl merak ettiklerim bunlar yoksa benim kızımda döndü ve ben bişey hissetmedim:)))
Bebeğin başının aşağıda olması normal bir durum değil mi acaba.30. haftamdayım ultrasonda bebeğin başı aşağıda poposu yukarıdaydı .yani bebek sürekli pozisyon değiştirmiyormu içimizde doktor herhangi bir uyarıda bulunmadı çünkü.Bebeğin doğum kanalına inmesi ayrı bir şey değilmidir?bilen arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim .Sonradan bebek başı yukarı gelecek şekilde dönemiyormu içimizde .
bebeğin başı normal doğum pozisyonunu almış arkadaşım son zamanlarda olması gereken bi durum bu zaten..normalde sürekli pozisyon değiştiren bebek bu doğum pozisyonunu alınca çok nadir değiştirirmiş pozisyonunu..ve evet bebeğin doğum kanalına inmesiyle başının aşağı dönmüş olması farklı şeylermiş..başının yukarı dönmesini mi istiyorsun arkadaşım:)
30. hafta doğum pozisyonu alması için erken değilmi?Ayrıca başının yukarıya dönmesini istemekle alakalı bir şey yazmadım sadece endişeliyim bu erken doğum belirtisimi diye ?bebeğin yeteri kadar yeri varken bebek pozisyonunu değiştirmez mi bunu öğrenmek istiyorum sadece.