Bebeğin baş ve göbek çevresinin 1 hafta geriden gelmesi

Busran2613

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
135
84
30
Herkese merhaba 32+2 haftalık hamileyim. Bebeğimin ölçümlerinde baş ve göbek çevresi ortalama 1 hafta geride çıkıyor. Boy ve kilosu haftasıyla uyumlu. Doktor bir sorun yok sadece küçül bir bebek diyor ama o zaman boyu ve kilosu da normalin altında olması gerekmez miydi? Gerçekten çok kafama takıyorum. Bu arada 24. Haftada perinatolojiye de gittim ordada 1 hafta geri çıkmıştı baş ve göbek çevresi son adet tarihine bir hafta daha ekle dedi. Geç döllenmemi demek istedi bilmiyorum. Hamileliğinde aynı durumu yaşayan oldu mu doğumdan sonra bir sorun yaşadılar mı?

olabiliyo ben detaylıya gittigimde kafası küçük olacak minik bir kafası var demişti doktor normal bi bebek oldu bir hafta takman gereken bir sorun değil bazen doktorların kendi hataları bile oluyor malesef kendim bir zat birsürü şeylerle karşılaştım o yuzden

bende elimde olmadan evham yapıyorum

Normaldir eger doktor sorun gorse zaten bildirirdi. Hamilelik ekstra evham demek. Şöyle düşün; her insanın vucut yapısı boyu posu kilosu bir mi? Degil. Genetik faktorler geregi senin veya doktorun geriden geliyor diye ifade ettigi sey aslinda bebegin dogal genetik vucut yapısı olabilir. Benim oglumun kafasina da buyuk diyordu hatta detaylı ultrasonlara girdik birsey çıkmadı sukurler olsun. Babasinin kafa yapisina benzemis hepsi bu. Takma kafana

Ne bileyim 1 hafta geride deyince bütün moralim Alt üst oldu yine de teşekkür ederim normal denmesini duymak istiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…