- 2 Mart 2024
- 665
- 121
- Konu Sahibi bayanacizane
Arkadaşlar beş buçuk aylık hamileyim bebek bir tarafa toplanıyor sürekli böyle yapınca da hareketleri az oluyor neden böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet yumak gibi oluyorlar iyi benzetme jdjdj peki neden öyleymiş bi şey dedi mitakılıyor dün detaylıya girdik benimki de sağda toplanmış yumak gübi duruyordu. doktor o kadar çok dürttü ki saatlerce karnımın ağrısı gecmedi vişne suyu içtim sonra açıldı çiçek gibi çocuuummm
yoo bir sey de demedi doktor göstermiyor kendini dedi sonra açıldı vişne suyundan sonra da ancak muayene edebildi. öğleden sonra kadın doğumcuya gittim o da bakmak istedi ultrasonda yine kapanmış. hatta ayağı yüzündeydi. doktor fotoğrafını verdi dedi büyüdüğünde gösterirsiniz nasıl durduğunu öyle seviyor cocukYa evet yumak gibi oluyorlar iyi benzetme jdjdj peki neden öyleymiş bi şey dedi mi
Valla aynı. 23. Haftadayım karnımın solu şişik kaldı. Hep oralarda.Arkadaşlar beş buçuk aylık hamileyim bebek bir tarafa toplanıyor sürekli böyle yapınca da hareketleri az oluyor neden böyle
Geceden beri böyle yaAğrı sızı olmuyorsa, 10 dakikada 1 yaşamıyorsanız bunu bebeğin totosu, kafası oluyormuş
Ya çok güldüm hareketli mi pekiValla aynı. 23. Haftadayım karnımın solu şişik kaldı. Hep oralarda.
Çok sık oluyosa kasılma olabilir dedi doktorum dün sordum bende de öyleydi. Bi yürüyün sonra az uzanın geçmediyse bi doktora gidin istersenizGeceden beri böyle ya
Allah bağışlasın hep sorcam doğum yaptınız mı diye unutuyorumBenimki 9 ayı böyle geçirdi doğdu 1 ay oldu hâlâ anne karnındaymış gibi duruyor
Amin bitanem darısı size sağlıkla inşallahAllah bağışlasın hep sorcam doğum yaptınız mı diye unutuyorum
Baya hareketli. Hatta aşağılara çok vuruyo sürekli tuvalete koşuyorum hareket edince gıdıklanıyorum biraz gülme tutuyo beni ahahah ama çok güzel bi hisYa çok güldüm hareketli mi peki
Ya benim de göbek deliğimi çekiyor gibi içerden. İlginç bir his ama acımıyor. Acaba kasılma mı diyorum. Braxton hicks de olabilirÇok sık oluyosa kasılma olabilir dedi doktorum dün sordum bende de öyleydi. Bi yürüyün sonra az uzanın geçmediyse bi doktora gidin isterseniz
Acımıyosa bence sorun değildir ya, bu tarz konularda aklıma hep yalancı kasılmadan doğumu başladı sanıp hastaneye giden kadınlar geliyor, demek ki acı verici bi şey yalancı da olsa. Acı ağrı yoksa bence sorun da yokturYa benim de göbek deliğimi çekiyor gibi içerden. İlginç bir his ama acımıyor. Acaba kasılma mı diyorum. Braxton hicks de olabilir