Bebegimm ne yiyecekkk ???

ivomili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
42
36
88
Merhaba cocugum 14 aylik sadece emzirme ve ek gida aliyoruz aptamil vs. Biberon asla sevmedi inek sutune de bir yandan gecmek istiyorum pinar devam sutu gibi baslayabilir miyim var mi doktor onerisi gibi beslenme onerisi bildiginiz arkadaslar ???

merhaba, ek gıda alımında problem yoksa ve bir de emiyorsa doktorlar ekstra bir şey önermiyor zaten. Kızım 25 aylık, emzirmeyi sonlandırma sürecindeyim ve ilk defa inek sütü verdim.

Merhaba cocugum 14 aylik sadece emzirme ve ek gida aliyoruz aptamil vs. Biberon asla sevmedi inek sutune de bir yandan gecmek istiyorum pinar devam sutu gibi baslayabilir miyim var mi doktor onerisi gibi beslenme onerisi bildiginiz arkadaslar ???
Siz emzirmeyi kesmek mi istiyorsunuz anlamadım tam olarak bırakın emsin çocuğunuzu zorlamayın inek sütü içmesi için

İnek sütü asla yararlı bir şey değil, lütfen araştırın. Onun yerine kefir ya da ayran verebilirsiniz.
Emzirmeye devam edeceksiniz zaten ek gıda alıyor, devam sütü niye?

Benim bebeğimde 14 aylık emiyor ve öğün olarak yemek yiyor artık. Kahvaltı, öğlen ve akşam öğün yapıyorum. Aralarda da meyve yiyor. İstediği zaman da emziriyorum. Aynı zamanda çalışıyorum. Ben yokken içsin diye süt sağiyorum. Emiyor ve ek gidalardan da yiyorsa neden süt yada mama vermek istiyorsunuz.

Calisiyorum sutum sagacak kadar yok evde olmycam bu aydan sonra ek gida olarak genelde corba vs icmiyor kati seyler seviyor surekli bu sekilde beslenmesini de istemiyorum devam sutunu ondan soruyorum yoksa ben de emzirirken alternatif aramazdim

Calisiyorum sutum sagacak kadar yok evde olmycam bu aydan sonra ek gida olarak genelde corba vs icmiyor kati seyler seviyor surekli bu sekilde beslenmesini de istemiyorum devam sutunu ondan soruyorum yoksa ben de emzirirken alternatif arama
Siz emzirmeyi kesmek mi istiyorsunuz anlamadım tam olarak bırakın emsin çocuğunuzu zorlamayın inek sütü içmesi için
Emzirmeyi kesmek istedigimi yazmadim sagacak kadar sutum olmuyor calisiyorum ek gida olarak da yemek yemiyor en sevdigi seyleri dahi suan yemiyor gida olarak zor da kaldgm icin alternatif ariyorum yoksa benim sutumun onune baska bir beslenme tercihi gecemez tabi ki

İnek sütü asla yararlı bir şey değil, lütfen araştırın. Onun yerine kefir ya da ayran verebilirsiniz.
Emzirmeye devam edeceksiniz zaten ek gıda alıyor, devam sütü niye?
Evet arastirdim o yuzden de kafam karisik sindirmesi vs acisndan. Bazi gunler oluyor ki sadece emiyor anne olarak yeterli mi diye dusunuyorum ister istemez yemek yemeyince sizlerin ne yaptgi hakkinda fikir almak istedim

aç çocuk her şeyi yer, çorba içmesi gereken bir şey bana göre. çorba yerine sulu yemek vs yiyebilir. sürekli katı beslenmesi ilerisi için büyük sorun. meyve, ayran, kefir, salatalık vs yiyor benim kızım ara öğünlerde de.

Süt yerine bol bol yoğurt verin. Ayran, farklı sebzelerle cacık vs şekilde olur. Meyvelerden komposto olabilir şekersiz. Meyve suyu olabilir. Çorba da balkabağı vs çorbası çok seviyorlar genelde.

Pınar, içim gibi süt markalarının devam sütü dedikleri ürünün içeriğini inceleyin. oğlumun markette ilgisini çekti diye almış bulundum. tadına bakayım dedim zehir gibi tatlı. içi şeker dolu. "devam sütü" içeceğine günlük normal süt içsin dedim, kaldırdım. o bir kutuyu da keke filan katacağım herhalde.
formül mama vermek isterseniz biberon şart değil, bardak da olur. önceden sevmediyse bile şimdi sevebilir. birkaç ayda bile bebeklerin zevki değişiyor.

Son düzenleme:
Bir de bizim doktorumuz yatmadan eskiden süt derlerdi ama ben artık önermiyorum, 2 yaşına kadar formül mama versen daha iyi demişti. doğduğundan beri mama hayatımızda olduğu için aynen devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…