- 14 Temmuz 2014
- 42
- 36
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz emzirmeyi kesmek mi istiyorsunuz anlamadım tam olarak bırakın emsin çocuğunuzu zorlamayın inek sütü içmesi içinMerhaba cocugum 14 aylik sadece emzirme ve ek gida aliyoruz aptamil vs. Biberon asla sevmedi inek sutune de bir yandan gecmek istiyorum pinar devam sutu gibi baslayabilir miyim var mi doktor onerisi gibi beslenme onerisi bildiginiz arkadaslar ???
Merhaba cocugum 14 aylik sadece emzirme ve ek gida aliyoruz aptamil vs. Biberon asla sevmedi inek sutune de bir yandan gecmek istiyorum pinar devam sutu gibi baslayabilir miyim var mi doktor onerisi gibi beslenme onerisi bildiginiz arkadaslar ???
Emzirmeyi kesmek istedigimi yazmadim sagacak kadar sutum olmuyor calisiyorum ek gida olarak da yemek yemiyor en sevdigi seyleri dahi suan yemiyor gida olarak zor da kaldgm icin alternatif ariyorum yoksa benim sutumun onune baska bir beslenme tercihi gecemez tabi kiSiz emzirmeyi kesmek mi istiyorsunuz anlamadım tam olarak bırakın emsin çocuğunuzu zorlamayın inek sütü içmesi için
Evet arastirdim o yuzden de kafam karisik sindirmesi vs acisndan. Bazi gunler oluyor ki sadece emiyor anne olarak yeterli mi diye dusunuyorum ister istemez yemek yemeyince sizlerin ne yaptgi hakkinda fikir almak istedimİnek sütü asla yararlı bir şey değil, lütfen araştırın. Onun yerine kefir ya da ayran verebilirsiniz.
Emzirmeye devam edeceksiniz zaten ek gıda alıyor, devam sütü niye?
Pınar, içim gibi süt markalarının devam sütü dedikleri ürünün içeriğini inceleyin. oğlumun markette ilgisini çekti diye almış bulundum. tadına bakayım dedim zehir gibi tatlı. içi şeker dolu. "devam sütü" içeceğine günlük normal süt içsin dedim, kaldırdım. o bir kutuyu da keke filan katacağım herhalde.Merhaba cocugum 14 aylik sadece emzirme ve ek gida aliyoruz aptamil vs. Biberon asla sevmedi inek sutune de bir yandan gecmek istiyorum pinar devam sutu gibi baslayabilir miyim var mi doktor onerisi gibi beslenme onerisi bildiginiz arkadaslar ???