bebeğimm böbrek hastasıı :(

nlgm

masumiyet
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
370
2
68
Adana
2 aylık bebeğim var böbreklerinde büuyüme var ve tansiyonu yükselior bundan dolayı bi hfta hastanede yattık malesef tedavisi yok şuan sadecetansiuyon iacı lkullanıoz,ileriki yıllar zor günler beklior diyaliz ve nakil,,bu hastalığı yasayan anneler varmı.

çok geçmiş olsun benim oğlumda da anne karnındayken böbreklerinde pelvis büyümesi tespit edildi türlü türlü işkenceler yaşadık 10 aylıkken ameliyat oldu kaçaktan dolayı böbreklerde çalışma oranı düşüyordu şu an belirgin düzelme var. sizin bebekle aynı şey değil ama en kötüsünü düşünmeyin bizede böbreğini kaybeder bişey olmaz tek böbrekle de yaşar sonuçta diyorlardı. Asla kontrollerini atlamadık elimizden geldiği kadarıyla İstanbul da en iyi ürologlara götürdük şu an durum iyi maşallah. Ümitsizliğe kapılmayın herşeyin bir çaresi var önemli olan güveneceğiniz bir doktorunuz olsun

çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah.

kızımda vur vardı 3 yaşında ameliyat oldu anne karnındayken teşhis koyulması bir bakıma şanslı yapıyor insanı yoksa çok daha yorucu ve zor teşhisi.doğduğunda hastalıktan haberdar olduğunuz için hemen müdahale edilmiştir ,inşallah böbreklerde hasar yoktur tekrar geçmiş olsun.

bu hastalığı yasayan ?

çoğalan kistmi canım ırsi olan ? geçmiş olsun arkadaşlık gönderdim sana diğer konulardaki yorumunuda gördüm konu açtınmı diye bakmak istedim çok geçmi olsun bende baba tarafından böbrek hastasıyım kitle var bende ama dokunmadılar hiçte bişey demediler takip dışında moralim çok bozuldu en çokta bilgi verilmemesine. siz napıyosunuz şuanda

tedavi oluoruz tansiyon ilacı kullanıoruz,bizi diyaliz ve nakil beklior,ne kadar geç olursa dayanırsa bizin için ıkadar ii.

Allah acil şifalar versin kuzucuğuna bitanemm tıp günden güne ilerliyor ne olur umutsuzluğa kapılma

Merhaba benim oglum uc yaşında böbrek büyümesi var sizin kızınizin neyi vardi nasıl bi ameliyat geçirdi lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…