Çocuk Hastalıkları Bebeğimle ilgili bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Alevbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
1.400
1.256
29
kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar

Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk

Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor :cry:
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için

Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler

Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk

Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor :cry:
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için

Başına gelen var mı.. ?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler

geçmiş olsun ama kanayacak kadar kötü olmadan önce belirti vermedi mi hiç, ben benimki biraz pembeleştirğinde bepanten merhem sürerdim hemen geçerdi, gerçi o krem yok artık

Kimileri pudraya karsi olsada ben kizim dogdugundan beri pudra kullandim.
Arada ufak pisikleri oldu pudrayi surdugum gibi gecti.
2 bucuk yasinda halla bezliyorum salcali ve domatesli beslendigi zamanlarda oldugunu fark ettim o minik pisiklerin.

Koku olayina gelince tahlil istiyebilirsiniZ.

2 aylıkken bronşit olmuştu oğlum antibiyotik kullanmıştık mecbur haliyle ağır geldi ve yara gibi pişik oldu poposu.. altını açıyodum ince bi örtü atıyodum üşümesin diye yarım saat falan havalandırıyodum.. bi de kantaron yağı toplayıverdi hemen.. 3 4 günde tamamen geçti zaten çok şükür..

Kız bebekler kolay enfeksiyon kapıyolar ne yazık ki Rabbim şifa versin inşallah

ek gıdaya geçtiyseniz, bir seye alerjisi de olabilir. çocuk doktorları çok anlamıyor, cildiyeye götürün. geçmiş olsun

Konuya gireyim

Başına gelen var mı.. ?
Çok üzülüyorum..

doktora götürdünüz mü yoksa doktoru aradınız mı???

geçmiş olsun ama kanayacak kadar kötü olmadan önce belirti vermedi mi hiç, ben benimki biraz pembeleştirğinde bepanten merhem sürerdim hemen geçerdi, gerçi o krem yok artık
Belirti verdiğinde sürmeye başladım ama dahada arttı geçirmedi hiç maalesef

Zeytinyağı tavsiye edebilirim ancak, ilaç söyleyemem ama o travazolu ben genital mantarım için kullanacaktım doktor emzirirken kullanma dedi. Size Nasıl direk bebeğe kullandırdılar şaşırdım.

Doğal zeytinyağı diyebiliyorum sadece ve havalandırın.

Kullandığınız ıslak mendili sudan Bi geçirin öyle kullanın kimyasallar aksın, yaralara daha çok yol açmasın

Yerinizde olsam bir kaç gün anne sütü veya formül mama dışında bir şey yedirmezdim.
Yediği bir şeyden olmuş olma ihtimali yuksek .
Altını degistirdiginizde iyilesene kadar ıslak mendil kullanmayin, ilik ve sadece suyla yıkayın. Çocuğun canı yanmasın.
Bir de kremleri sürdükten sonra hemen kapatmayın, biraz hava alsın.

Yerinizde olsam bir kaç gün anne sütü veya formül mama dışında bir şey yedirmezdim.
Yediği bir şeyden olmuş olma ihtimali yuksek .
Altını degistirdiginizde iyilesene kadar ıslak mendil kullanmayin, ilik ve sadece suyla yıkayın. Çocuğun canı yanmasın.
Bir de kremleri sürdükten sonra hemen kapatmayın, biraz hava alsın.
Ama sadece anne sütüyle doyar mı bilmiyorum
Baya iştahlı bizim kız sebze püresi meyve püresi yoğurt balık et herşeyi yiyor:)

Zeytinyağı tavsiye edebilirim ancak, ilaç söyleyemem ama o travazolu ben genital mantarım için kullanacaktım doktor emzirirken kullanma dedi. Size Nasıl direk bebeğe kullandırdılar şaşırdım.

Doğal zeytinyağı diyebiliyorum sadece ve havalandırın.

Kullandığınız ıslak mendili sudan Bi geçirin öyle kullanın kimyasallar aksın, yaralara daha çok yol açmasın
Zeytinyağı ve kantaron yağını deneyeceğim
Bilmiyorum mantar mı var acaba kızımda ondan mı verdiler

X