bu hastalık başka şeyler düşünmemeyle olmuyor ki canım.her şeyden rahatsız olabiliyorsun.tabi herkesin yaşadığı farklıdır ama beyine saplantılı düşünceler yerleşiyor atamıyorsun kafandan daha sonra bunlar senin insanlarla ilişklilerini engellemeye kadar gidiyor.hep huzursuz oluyorsun.bişey olacak şöyle yapmazsam kötü bişey olacak gibi vs.ben o kadar abartmıştım ki sürekli annemin ya da babamın öleceğini sanıyordum durmadan kıbleye doğru yerde oturup dua okuyordum,gezmeye bile gitsem.örneğin yemek yiyordum papatesi değil de önce patlıcanı ye yoksa bişey olacak gibi o kadarrrrr saçma o kadar saçmaydı kiiii.......bi abdest almaya kalksam defalarca defalarca alırdım tekrar tekrar bazen pes edip bırakırdım ya da aşırı el yıkıyordum çok mutsuzdum çooooookkkkk...en sonunda üniversite sınavını kazandım gittim orda attım her şeyi ama namaza yaklaşamadım uzun bir süre malesef.benim yaşadıklarım ailemdeki o dönemdeki huzursuzluktan ve okuduğum aşırı korkutucu dini kitaplarrdan olmuştu.tabi herkesinki farklı arkadaşım ne yaşadı bilemem.ama inan her şeyi sen yönetiyorsun.o gücü kendinde bulduğunda zafer senin olacak benim gibi