Bebeğimle her şey daha kötüye gidiyor!!!

janejune

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
668
1.268
44
Merhaba bebeğim 2 buçuk aylık, 3'e yaklaştık. Başından beri uyuyan bir bebek değil ama en azından geceleri yalnızca 2 ya da 3 kez uyanıp emiyordu, bu sayı da benim için normaldi. Fakat son 2 hafta gece saat başı kalkıyor önce mızmızlık sonra ağlamaya dönüyor. Emziriyorum yatırıyorum ve bir saat bile olmadan hooop aynı şey! Gündüz zaten uyumuyor memede uyuyor bitince gözlerini açıyor. Tuvalete bile gidemiyorum. Artık bitkin düşmeye başladım ve küçücük bebeğe sinirlenmeye. Nefes bile alamıyorum, çok mutsuzum, çaresizim...

Allah yardımcınız olsun annelik zor, sabır işi ama o da size muhtaç bir günahsız bir derdi var ki böyle yapıyor. Uzun saatler uyuyamıyorsa büyük ihtimal doymuyor sütünüzün yettiğinden emin misiniz

Merhaba. Benim bebegim 7 aylik. Bu duygularla bas etmek icin psikologa gidiyorum.
Saat basi uyandigi geceler de oldu, gece boyunca hic uyumadigi da. En cok uyudugu gun toplamda 10 saat uyur. Gunduz uykusu kucaktadir. Aksam da uyuyunca hemen yatariz. Sabah bizden once uyanir. Yalniz bakmak cok zor. 2,5 ay yalnizdim. Sabahtan aksama kadar agliyordum. Hep kucakta gezmek ve konusulmak ister.
Imkanin varsa akrabandan birini cagir veya yanina gidebilecegin biri varsa git. Hic olmazsa gunduz bebegi oyalarlar biraz uyursun.
Bu arada sutum yetiyor da tasiyordu bile. Ona ragmen uyumuyordu. Simdi calistigim icin ben yokken mama ve hatta ek gida veriliyor. Yine de uyumuyor. Uyumayan cocuk uyumuuor yani. Huy. Yine de mama vermeyi deneyebilirsiniz tabi.

Eşim işten gelir gelmez alıyor elimden, evde bulunduğu zaman hep yardımcı. Ama günü geçiremiyorum. Konuyunacarken de ağladı şimdi yine ağladı ve yine memede. Eşim Bi psikologla görüşmemi istiyor... Gercekten ağlamadığım bi saat yok

Lousa sendromu ama hak veriyorum iykusuzluk falan hepsi ust ust e geliyir aslinda biz hayati basta yapiyorz bebek aglayica hrmn kuvagimiza aliyoruz aslinda almamk lazim oyle oyke ogreniyor ilk kizimda ypatigim hatalri bunlarda yapmadim ohh simdi rahatim kafa olrkta

Kucaginiza almadiginizda susuyor mu peki? Ne kadar zamanda susuyor? En bastan beri bizimki almadigimizda susmuyor. 20 dakika aglattigimizi biliyorum. Alti temiz, karni tok, gazi yoksa bile aglardi. Sonra da bi daha aglatmadim zaten.
Simdi buyudu de gunduz koydugumuz yerde uzun sure duruyor sukur.

Esim ogle tatilinde gelir de yemek yerdim. Klozete bile bebekle otururdum. Bir ay sonra oyun halisi veya salincakta 20 dk falan durmaya baslar. O acidan icin rahat olsun. En azindan kollarin bos oturursun biraz. Psikologa gercekten git.

Hayır alana kadar ağlıyor. Ne zaman düzelecek ya da böle mi alıştı...offf.... Titrerim mücrim gibi baktıkca istikbalime

bu günler geçecek lafını duydukça çok sinirlenirdim bende o zamanlar. ama gerçekten bu günler geçiyor, tabiiki destek almalısın imkanın varsa.

benim kızım da kolik bebekti, 3 ay ne ağlamalar, ne uykusuzluklar çektik. bende çok mutsuzdum, ümitsizdim. sanki hayat hep böyle geçecek gibiydi. ama gerçekten bitiyor, 6 aydan sonra çok daha keyifli ve kolay oluyor. şimdi 4 yaşını geçti, tüm o zorlukları unuttum gitti.
ilk 3 ay bebeğin annesinin kokusuna ihtiyacı vardır, kucağa almamak çözüm değil. alabildiğin kadar al sarıl, sende sakin ol ki sakinliğin ona geçsin. sakin oldukça inan herşey daha güzel olacak emin ol

Aynen bizde smdi 4 e yeni girdik fakat aynı kucakta geziyor kucakta uyuyor indigi an basliyor uyumasi bile kucakta benimkide her dk emmek istiyor gunduz gece hic uyumuyor szde var mi bi degisiklik komsular bile aglayan bebek koydular adını

Aynen bizde smdi 4 e yeni girdik fakat aynı kucakta geziyor kucakta uyuyor indigi an basliyor uyumasi bile kucakta benimkide her dk emmek istiyor gunduz gece hic uyumuyor szde var mi bi degisiklik komsular bile aglayan bebek koydular adını
3.5 aylık benimki. Enerjim tükendi gerçekten. Bir de yalnız olmak, çevrede pek insan olmaması daha da zor ediyor her şeyi. Birden çok kucak olsa bebek yine oyalanır.anne nefes alır ama yok hep üst üsteyiz. Gece pek kötü değil 3 kere falan kalkması brnim için lüks. Ama gündüz asla...uyuyacaksa memede. Ayrıldı mı hooop gözler faltaşı