• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimle duş aldık;henüz iki aylık zararı olmuş mudur?

s_elale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
188
1
96
Amasya
Merhaba ;bugün öyle sıcaktı ki; ve kızım beni o kadar bunalttı ki; nasıl yaptım bilmiyorum.Aldım kucağıma duşun altına girdim onunla.Su sıcak değildi.Ama yukardan su biraz yoğun geliyor.Kovaya su alıp yıkadım;çıkardım banyodan.Bütün gün huzursuzdu.Bu saat oldu doğru düzgün uyumadı.Bugün kandil.Çok kötü hissediyorum şimdi.İki ayını yeni doldurdu.Şimdiye kadar hep kendi teknesinde file ile yıkıyorduk.Çok sıcak havalar;çok ağlıyor.Onu canımdan çok seviyorum.Sizce duşta yıkamak bebeklere zarar verir mi??

canim bnmde bebegim iki aylik bende cok kez dusa soktum bebegimmi suyu seviyor bi sorun olmaz ne olcakki :)

Su normal banyo suyundan sıcaktı; bide yukarıdan akıyor sonuçta bıngıldağa baskı yapmış mıdır?akşamdan beri bebeği izliyorum.çok huzursuz.ben mi fazla endişeli bir anne oldum.

herhangi bir sorun olmamıştır..
yüreğini ferah tut

Ah canım hiç takma kafana kızım 25 aylık oldu doğduğun günden beri beraber yıkanıyoruz hem suyu çok sevdi hemde tenlerimizin birbirine değmesiyle bebişlerimiz güven kazanıyor...

40 ı çıkınca Antep ve bölgelerde bebeği hamama götütrürler, Sahil kesimlerinde denize sokarlar. Duş dediğin nedir ki. Bu kadar çok düşme bebeğinin üzerine. Huysuzsa bir çay kaşığı ağrı kesici verebilirdin

suyu yutmazsa sorun çıkmaz, şayet suyu yutarsa amip olabilir barsaklarında. Onun da belirtisi sıvılı, sümüksü kakadır; onun haricinde korkma. O sendeki huzursuzluğu sezdiği için o şekilde davranıyordur.

Teşekkür ederim.İçimi rahatlattınız.İki gündür herşeye gözlerim doluyor.Kızıma benden dolayı bir zarar gelirse diye...çocukları biliyorum da bebeklerin hamama götürüldüğünü duymamıştım.

Korkma canım benim kötü birşey yoktur sıcaklıktan bunalıyordur bu havalarda herkes öyle değilmi zaten.

suyu ılık tut canım,senin ona sarıla sarıla yıkanman daha iyi hatta ,korkmaz,daha güvende hisseder kendini...

Ya birşey sorucam bebeğin kulağına su kaçarsa bi zararı olmasın.
Ben yıkarken kulaklarını tıkıyorum yada pamuk koyuyorum eğer zararı yoksa ben de gireyim duşa valla ne iyi olur :)

Canım benim Allah seni yavrundan hiç ayırmasın inşaallah..

Birlikte duş almak ne güzel fikir,hayatım su kaynar olmadıkça neden zararı olsun ki..

İnsanlar bebekleriyle bakteri dolu havuzlara giriyorlar,denizlere sokuyorlar..

Sen tertemiz ılık suyla duş aldırmışsın bunun bir zararı olmaz.

Bebek sıcaktan huysuzlanıyordur,valla sıcaklardan ben bile huysuzlanıyorum:))

canım benim bence hiç tedirgin olma senin üzüntünü hissettiği için bebeğin huysuzlanıyordur.benimde 3 aylık bir oğlum var hergün yıkıyorum 2 gündür beraber duşa giriyoruz çokta memnun hiçbirşey olmaz sen gönlünü ferah tut.:nazar:

Back