• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimle alakalı tavsiyenize ihtiyacım var

Benim kızımda 15.5 aylık sebebi kesinlikle dişler ben kızımın normal halini biliyorum ... derdi olduğunda hırçın ve sürekli mızırdak halde geziyor uykular kötüleşıyor ciddi manada.. cok gec dis cikardi 13.5 aylikti disi patladiginda suan tan 15.5 aylik dişler asla durmuyor patır patır cikiyor cocuk 2 gün rahatsa 5 gün kötü siz kabaranları görüyorsunuz ama digerleride eti yara yara iniyor aşağı kaşınıyor rahatsız ediyor zaten en zoru köpek dişleri ve azı dişler hamileymişsinizde allah sabırlar versn cesaretinizi taktir ettim benimkilerin arası 4.5 yaş 🙂
Hamile kaldığımı öğrendiğimde çok dert etmedim açıkçası kızım doğuma kadar büyümüş olur biraz daha dedim rahat ederim dedim ama tam tersi oluyor şuan. Bana daha muhtaç hale geliyor gitgide evde yapışık geziyoruz

Maalesef Almanya’da yaşıyorum eşimden başka ailem yok burda. Annemi doğum için getirmeye çalıştık ancak vizede red aldı dünyam yıkıldı ona zaten. Sonuç olarak tekim ne yazdık ki

Esiniz? Ben esinizi kastetmistm zaten

Esiniz? Ben esinizi kastetmistm zaten
Eşim var çok şükür o destek bana zaten ama çalışıyor evde olduğu anlarda bana destek evet ama geceleri mecbur ben tekim bebekle o yoğun çalıştığı için gece uyumak zorunda zaten en zor olanda gece ağlamaları uyumamaları kızımın. Gündüz birşekilde geçiyor ama geceleri çok zor geçiyor

Eşim var çok şükür o destek bana zaten ama çalışıyor evde olduğu anlarda bana destek evet ama geceleri mecbur ben tekim bebekle o yoğun çalıştığı için gece uyumak zorunda zaten en zor olanda gece ağlamaları uyumamaları kızımın. Gündüz birşekilde geçiyor ama geceleri çok zor geçiyor

Cocugunuzu duzenli olarak parka cikartip yasitlariyla sosyallesmesini sagliyorsunuzdur diye dusunuyorum?

Back