2yaş sendromuna erken giriyor olabilir benimkide aynı dönemde suan sürekli istediği olmayınca kendini yere atıp tepinerek ağlıyorHanımlar
Kızım 15 aylık son 1 aydır özellikle çok değişik oldu geceleri sürekli yeni doğan bebek gibi ağlamalar uyumak istemiyor gündüz çok huysuz sürekli benim kucağıma gelmek istiyor yüklenmek istiyor devamlı çok aşırı yoruldum neyi var bu kuzum bide hamileyim 2 ay sora doğum yapacam herşeyi geçtim ama gece uykusuzluk beni perişan ediyor artık ya nolur bana akıl verin normal mi bu neyi var kuzumun
Ne zaman geçer bu tam 1 ay oldu her gece uykusuzluk ağlamalar sinir sistemim harap oldu artıkDiş olabilir, atak dönemi olabilir. Benim ikizlerim 20 aylık, özellikle kızım en son 18. ayda böyleydi 20 gün. Öncesinde de dönem dönem oldu, sabaha kadar 9 kere uyandığımızı biliyorum, tuvalete gitsem kapıda ağlardı. Diş çıkarıyor olabilir, normal yani bu süreç, olabiliyor sabırla geçmesini beklemek dışında çözüm yok
Ne yapmama lazım. Hayatta sesini bile yükseltmeyen ben artık kızmaya bağırmaya başladım kızıma Buda üzüyor beni ne yapacağım şaşırdım bile hamilelikten dolayı duygusal inişler çıkışlar var çok çıkmazda hissediyorum kendimi2yaş sendromuna erken giriyor olabilir benimkide aynı dönemde suan sürekli istediği olmayınca kendini yere atıp tepinerek ağlıyor
Biraz sabır gerekiyor çok zor bende bazen sinirleniyorum ama sanırım yapcak birşey yokNe yapmama lazım. Hayatta sesini bile yükseltmeyen ben artık kızmaya bağırmaya başladım kızıma Buda üzüyor beni ne yapacağım şaşırdım bile hamilelikten dolayı duygusal inişler çıkışlar var çok çıkmazda hissediyorum kendimi
Ne zaman geçer bu tam 1 ay oldu her gece uykusuzluk ağlamalar sinir sistemim harap oldu artık
Gece terörü gibi değil kısa sürede devamlı uyanıp ağlama şeklinde yani tam oh uyudu diyorum 10 dk sora ııııııı diye başlıyor tam uyudu diyorum başlıyor sabaha kadar bu şekilde 10 kere uyanıyor bazen tekrar uyutmak 1 saati bulabiliyor yatakta beraber yatıyoruz sağa sola asla dönemiyorum anında uyanıp bana yanaşıyor biraz yataktan kenara kalsam anında uyanıp sokuluyor ağlıyor. Konuşmayı bilmediği için açıklayacak bir durum yok maalesef şuan hamile olduğumun farkında olduğunu sanmıyorum birkaç kez karnımı gösterdim eşimle beraber ama anlamadı kafasını çevirdi tv olayına gelince maalesef 6 aylıktan beri tv izliyor bilerek yapmadım mecburiyetten böyle alıştı yani çok zor bir bebekti zaten yemek yemezdi durmazdı sora bi ara tv yi açtık bi baktık sakinleşip yemek yemeye başladı bi annenin en mutlu olduğu an bebeğinin yemek yediği an olabilir bence benim içinde yemek olayı çok zorluydu her zaman yani tv olayı bu şekilde girdi hayatımıza hala da çıkartamadık yani o olmadan asla ağzını açmıyorGece terörü mü oluyor uyanma ve ağlama gibi? Şimdi siz hamilesiniz ona nasıl açıkladınız ya da süreci nasıl yönetiyorsunuz bilemiyorum ama mutlaka hamilelikle beraber evdeki değişimin kokusunu almıştır. Bununla beraber bunlar oluyor olabilir. Gün içi aktivitelerinizde azalma ve daha çok tv tablet yönelmesi var mıdır?
Hanımlar
Kızım 15 aylık son 1 aydır özellikle çok değişik oldu geceleri sürekli yeni doğan bebek gibi ağlamalar uyumak istemiyor gündüz çok huysuz sürekli benim kucağıma gelmek istiyor yüklenmek istiyor devamlı çok aşırı yoruldum neyi var bu kuzum bide hamileyim 2 ay sora doğum yapacam herşeyi geçtim ama gece uykusuzluk beni perişan ediyor artık ya nolur bana akıl verin normal mi bu neyi var kuzumun
Evet alt yan sivri diş yerleri şiş baya ama 1 aydır çok huysuz diş 1 ay kadar uzun sürmüyor diye biliyorum ama herşey üst üste gelmiş de olabilir. Artık gün içinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum tahammül seviyem sıfır15 ay azi disi donemleri oluyor aslinda, disi cikmaya calisiyor olabilir. Eger dis ya da sicaktan kaynakli huysuzluk degilse, 2 yas sendromu basliyor. Evet 2 yasina gelmeden başlıyor 4 yasina kadar suruyor ara ara. Huysuzlanacak, hircinlasacak, ofke nobetleri gecirecek vs vs. Eger ki konusma ya da isaretle de olsa derdini anlatamiyorsa daha da sinirli hale gelecek.
Konuşmuyor anlamaz diye düşünmeyin siz anlatın kendi dünyalarında bir şekilde anlamlandırıyorlar. Gün içinde sizinde fiziksel olarak enerjiniz düşüktür. Belki belli başlı parka çıkma gezme rutinleri bile değişmiştir. Yemek için izletiyor olabilirsiniz ama günün geri kalanındada izlemesi gerekenden fazla süre izliyorsa gece uykuları etkilenebilirGece terörü gibi değil kısa sürede devamlı uyanıp ağlama şeklinde yani tam oh uyudu diyorum 10 dk sora ııııııı diye başlıyor tam uyudu diyorum başlıyor sabaha kadar bu şekilde 10 kere uyanıyor bazen tekrar uyutmak 1 saati bulabiliyor yatakta beraber yatıyoruz sağa sola asla dönemiyorum anında uyanıp bana yanaşıyor biraz yataktan kenara kalsam anında uyanıp sokuluyor ağlıyor. Konuşmayı bilmediği için açıklayacak bir durum yok maalesef şuan hamile olduğumun farkında olduğunu sanmıyorum birkaç kez karnımı gösterdim eşimle beraber ama anlamadı kafasını çevirdi tv olayına gelince maalesef 6 aylıktan beri tv izliyor bilerek yapmadım mecburiyetten böyle alıştı yani çok zor bir bebekti zaten yemek yemezdi durmazdı sora bi ara tv yi açtık bi baktık sakinleşip yemek yemeye başladı bi annenin en mutlu olduğu an bebeğinin yemek yediği an olabilir bence benim içinde yemek olayı çok zorluydu her zaman yani tv olayı bu şekilde girdi hayatımıza hala da çıkartamadık yani o olmadan asla ağzını açmıyor
Evet alt yan sivri diş yerleri şiş baya ama 1 aydır çok huysuz diş 1 ay kadar uzun sürmüyor diye biliyorum ama herşey üst üste gelmiş de olabilir. Artık gün içinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum tahammül seviyem sıfır
Haklısın bu tv ye çözümüm var aslında parka yürüyüşe çıkmak ama hamilelik engel oluyor baya ağırlaştım evden çıkacak halim kalmıyor hiç tek umudum kardeşi gelince onunla oyalanır sever tabi bunun için ben üstüme düşeni fazlasıyla yapacam belki kendini unutur ozaman tv yi de unutur inşallahKonuşmuyor anlamaz diye düşünmeyin siz anlatın kendi dünyalarında bir şekilde anlamlandırıyorlar. Gün içinde sizinde fiziksel olarak enerjiniz düşüktür. Belki belli başlı parka çıkma gezme rutinleri bile değişmiştir. Yemek için izletiyor olabilirsiniz ama günün geri kalanındada izlemesi gerekenden fazla süre izliyorsa gece uykuları etkilenebilir
Daha çok vicdanıma dokunma yaaa ağlicam zatenDis sancilari inanilmaz agirdir bebekler icin, disini rahatlatacak şeyler verebilirsiniz. Eczaciniza danisabilirsiniz bu konuda. Ilac tavsiye etmek istemem.
Ustune buyume ataklari, kemik agrilari cok zor seyler yasiyor annesi ve konusamadigi icin en basitinden "suram agriyor anne" diyerek derman da arayamıyor.
Cok zor değil mi sizce de?
Tahammul seviyenizin dusmesini anlıyorum, 15 aylik bebek ve hamilelik zordur. 22 aylik bebegim var 9 aylik hamileyim. Ayni sureci yasiyorum yani :) gececek merak etmeyin :)
Daha çok vicdanıma dokunma yaaa ağlicam zatençok haklısın bende biliyorum bunları ama o an insan engel olamıyor bağırmaya haaa öyle çok bağırmıyorum asla yapmam ama arada bağırmaya hayır demeye başladım bu bile çok ağır geliyor gece uykularım kaçıyor ağlamaya başlıyorum ama kendime hakim olmaya çalışacam daha fazla :)
3 ay önce doğum yaptım 3,5 yaşında bir oğlum ve 3 aylık bir kızım var. Hamilelik bedensel, ruhsal insanı etkiliyor son zamanlara doğru iyice düşmüştüm sabah uyanamıyordum eskisi gibi oğlumla ilgilenemiyordum. Neyse doğumum oldu ve tek başıma baktığım için mecbur tv ye yönelmek durumunda kaldım. Çokca sıkıntı yaşadık. Başka çarem yoktu. Doğum olunca bir tık daha zorlanacaksınız size destek olacak diğer çocuğunuzla oynayacak hatta mümkünse yenidoğan bebekle ilgilenecek biri olsa 1 saat siz kızınızla oynasanız daha rahat geçer süreç. Seni çok iyi anlıyorumHaklısın bu tv ye çözümüm var aslında parka yürüyüşe çıkmak ama hamilelik engel oluyor baya ağırlaştım evden çıkacak halim kalmıyor hiç tek umudum kardeşi gelince onunla oyalanır sever tabi bunun için ben üstüme düşeni fazlasıyla yapacam belki kendini unutur ozaman tv yi de unutur inşallah
Maalesef Almanya’da yaşıyorum eşimden başka ailem yok burda. Annemi doğum için getirmeye çalıştık ancak vizede red aldı dünyam yıkıldı ona zaten. Sonuç olarak tekim ne yazık kiVicdan yapmalisiniz diye yazmadim, bazen 2. Ya da 3.bi agizdan duyunca farkediyor insan bunlari. Size birileri destek olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?