bizimde sournumuz bu üzerine çok açıyor geçen gece ağlayarak uyandı
çorapları çıkmış ayağından buz kesmiş içim acıdı nasıl bir çözüm bulucaz bende bilmiyorum
benim bebegimin de ellerini kollarini ortemiyorum,ortersem uyurken debelene debelene aciyor,bende korkuyorum ellerimi ckaracam derken ortu agzini burnunu tikar diye acikta beline kadar orterek uyutuyorum.Oda sicakligi surekli 21-22 derece ve elleri yanaklari hep buz gibi yavrumun,nasil olcak bu is anlamadim.Tulumu var,onu giydirsem de yine elleri diaarda haliyle.Bu arada idel sicaklik ne kadar olmali odada?[/QU
benım kızımda ellerı ve kollarını örttürmüyor bende en bastan kollarını dısarı cıkarıyorum boynundan asagısını ortuyorum yoksa dedıgın gıbı kollarını yukarı alcam dıye kafasını ortuyor. oda sıcaklıgımız 21-22. dogdugundan berı bu durum böyle cok sukur bi sıkıntı yasamadık.
bende altına kilotlu çorap giydiriyorum sürekli giyiyo zaten bacakları açılıyo üzerinede eşofman kalın 2 tane battaniye örtüyorum bitanesi ince ilk onu sonra peluş örtüyorum açılırsa en azından ince kalır daha 10 aylık çok açılıyodu ama artık açılmıyo üşüdüğünü anlıyo heralde
benim bebegimin de ellerini kollarini ortemiyorum,ortersem uyurken debelene debelene aciyor,bende korkuyorum ellerimi ckaracam derken ortu agzini burnunu tikar diye acikta beline kadar orterek uyutuyorum.Oda sicakligi surekli 21-22 derece ve elleri yanaklari hep buz gibi yavrumun,nasil olcak bu is anlamadim.Tulumu var,onu giydirsem de yine elleri diaarda haliyle.Bu arada idel sicaklik ne kadar olmali odada?[/QU
benım kızımda ellerı ve kollarını örttürmüyor bende en bastan kollarını dısarı cıkarıyorum boynundan asagısını ortuyorum yoksa dedıgın gıbı kollarını yukarı alcam dıye kafasını ortuyor. oda sıcaklıgımız 21-22. dogdugundan berı bu durum böyle cok sukur bi sıkıntı yasamadık.
21-22 derece uyku için ideal. Kollarını örtmemek sorun olmaz diye düşünüyorum. Genelde insanlar da kollarını yorgandan dışarı çıkarır zaten uyurken. Ben de hep göğsüne kadar örtüyorum. İnce yazlık uyku tulumu giydiriyorum üzerine battaniye örtüyorum ince bir de kalınını aldım ama fazla gelir gibi geliyor ev 23 derece. Ensesi, yüzü falan soğuk olmuyor hiç. Zaten sıcağa alıştırmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?