Eki Görüntüle 532271 kızlar benim kızım dün gece ve bugün bu renk kaka yaptı internetten buldum.kaka denemez resmen mukus.diğerlerini çekip ekleyeceğim.bazı arkadaşlarımız panik yapmayın diye düşünecek ama erken teşhise inanan biri olarak sizler de şüphelendiğiniz kaka resimlerini eklerseniz az çok fikir alışverişi yaparız.kızıma geçen cumartesi amip dendi .sonra 4 tahlil daha verdim başka yerlerde yok dendi.lökosit çıktı kakada.bugün son gittiğim dr da tesadüf kızım kaka yaptı dr bakalım dedi .kaka görüntüsü normal değil dedi tahlile yolladı.parazit yok.lökosit var.laktoz intoleransı ve amip antijen baktırcam.alerji mi değil mi diye izlemeye aldım 2 gündür inek sütü içeren ne bisküvi ne peynir yedim.
bu arada bizdeki belirtiler
-mukusumsu kaka
-huysuzluk ve sürekli ağlama(önceki haftalara göre çok fazla)-kucağıma alınca gezdirince de sakinleşmiyor,susturamıyorum.gözlerinden yaşlar boşanıyor
-uykuya dalmada güçlük
-ağızda salya
-emerken karnına çekilen bacaklar ve ağlayıp emmeyi 3.4. dk da bırakma
-emmek istememe
-halsizlik
-şiddetli gaz sancısı
bir de ailesinde allerji olanların bebişlerde çıkıyormuş süt alerjisi
benim toz ve küf mantarına alerjim var.annem de alerjik.kızımı çocuk gastroya götürcem
resımlerın hepsıne baktım kızlar bebeklerınızın kakasında hıcbırsey yok bebeklerınız ıshal oldu. Benım bebegımde olmusdu ve doktor onu anlamıo onun kıvamını annesı daha ıı bılır ııce gıydırın ellerı ayakları yankları sıcacık olsun karnınada tulbent sarın yada sıcak su torbası koyun ısınsın yavrucaklar ve ınanın sızde rahat edıceksınız bebeklerınızın sırtlarından yeleklerını eksık etmeyın
uzun kollu bır zıbın
kılotlu corap
ustune hastane cıkısı takım
ustune altlı ustlu bır takım daha yada tulum ve yun patıklerını eksık etmeyın yeleklerınıde uyandıkdan sonra ustune gecırın
ınsallah derdınız bununla son bulucakdır terledıkce hastalıgı atıcak ve terledıkce degıstırın ustunu en sonunda terlemıcek daha zaten ve gece o elyaf yorganlarla degılde yun yorganla yatırın elyaflar havadar oluyor. ınsallah dertlerınız son bulur.
Bırde ne gıydırdıgınızı yazarsanız cok memnun kalırım
canım elleri soğuk yanakları sıcak.uzun kollu pamuklu badi üzerine kısa kol çıtçıtlı badi altına patikli pantolon ve çorap.
kızlar bebeğim 2 gündür kaka yapmıyo ağlamıyo ama ıkınıp duruyo napabilirim 50 günlük bu arada
kızlar bende bebeğimin kakasından şüpheleniyorum... kakası bana oldukça sıvı geliyor... emerken ağlıyor, emdikten sonra ise genede ıkınırken kusuyor...
kakası açık sarı renkli ve tanenler var.. geçen hafta çok iyi bir doktor diye tavsiye üzerine bir prof çocuk doktoruna gittik.. o sırada kaka yapmadı çocuk.. bezi temizdi.. doktor da normal, bişiy olmaz dedi.. önemsemedi bile..
ama benim içim rahat değil tabi.. anne sütü ile besliyorum.. of çok zor bir durum ya...
kızlar bende bebeğimin kakasından şüpheleniyorum... kakası bana oldukça sıvı geliyor... emerken ağlıyor, emdikten sonra ise genede ıkınırken kusuyor...
kakası açık sarı renkli ve tanenler var.. geçen hafta çok iyi bir doktor diye tavsiye üzerine bir prof çocuk doktoruna gittik.. o sırada kaka yapmadı çocuk.. bezi temizdi.. doktor da normal, bişiy olmaz dedi.. önemsemedi bile..
ama benim içim rahat değil tabi.. anne sütü ile besliyorum.. of çok zor bir durum ya...
cnn hiç dert etme öyle kaka yapması norml bende kızım var 2,5aylık ilk zamanl onunda böyledi nüfuslu içini boşalt temizliyo bebek ve ağlaması mutsuzluğu sancısı vardır masaj yap karnına sırtını sıfatla sarıl ninni söyle sakinleri bu durumu ben 15 gün yaşadım emziren sonra mutlak gazını çıka uyuşa bile.
muffın sana ne ılacı verdı doktor ondan sonrakı kakası ne durumda