- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
İlk hamilelikte hissetmek biraz daha geç olabiliyormus. Ben net olarak 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım. İlk olarak karninda seyirme gibi hissediyorsun. İstersen bir şeyler yiyip, sol tarafina uzan öyle daha rahat hissedebilirsin. Ama hissetmezsen telaşlanma bence çünkü bi iki hafta daha var diye tahmin ediyorum.Ya bende onsekiz haftaligim ama bende hissetmiyorum ilk gebeligim nasıl bi duygu nasıl anlıyorsunuz tekme veya hareket ettiğini ..hissetmek istiyorum hatta çoğu zaman elim karnı da geziyorum gün boyu resmen :)
İlk hamilelikte hissetmek biraz daha geç olabiliyormus. Ben net olarak 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım. İlk olarak karninda seyirme gibi hissediyorsun. İstersen bir şeyler yiyip, sol tarafina uzan öyle daha rahat hissedebilirsin. Ama hissetmezsen telaşlanma bence çünkü bi iki hafta daha var diye tahmin ediyorum.
Canın tdt aynı gün ikimizin :) hissetmeye başladın mı bebeği ? Ben arada çok hafif sanki böcek yürüyormuş gibi bişey hissediyorum çok garipŞimdi yazdıklarınızı gülümseyerek okudum ve nasıl özendim anlatamam :) İnşallah benim de zamanım gelir bir an önce ve hissedebilirim bebeğimin hareketlerini bir an önce.. Okdukularıma bakarak en azından iki ayım var diye düşünüyorum ama olsun :)
Evet, son 10 gündür hissediyorum ama kesinlikle düzenli değil. Bir kaç gün arayla çok minik hareketler :) geçen akşam eşimin eli karnımdayken tam elinin altında oynadı mesela, sordum eşime hissetmemiş :) Herhalde dışardan hissedilmesine 1 ay kadar daha vardır. Hakkaten çok değişik bir his ama :)Canın tdt aynı gün ikimizin :) hissetmeye başladın mı bebeği ? Ben arada çok hafif sanki böcek yürüyormuş gibi bişey hissediyorum çok garip
Ben oynadığını falan hissetmiyorumEvet, son 10 gündür hissediyorum ama kesinlikle düzenli değil. Bir kaç gün arayla çok minik hareketler :) geçen akşam eşimin eli karnımdayken tam elinin altında oynadı mesela, sordum eşime hissetmemiş :) Herhalde dışardan hissedilmesine 1 ay kadar daha vardır. Hakkaten çok değişik bir his ama :)
Merhaba arkadaşlar bikaç gündür özellikle gece yatmadan önce alt karnımda seğirmelerim oluyor cokkk ümitlenmek istemiyorum sonra kendimi cok dinlemeye baslıyorum ama belkide bebeğimdir bilmiyorum sizler ne zaman hissettiniz ilk hareketlerini benim suan hissetmem mümkünmü :) bu arada ilk gebeliğim
Canım, bu kişiden kişiye çok değişiyor herhalde çünkü 20. haftada hissetmeye başladım diyenler var ya da gazdır o diyenler var :) ben de ilk önce gaz zannettim ama 4 gün sonra aynı yerde aynı şekilde hareket hissedince (göbek deliğimin iki-üç parmak altında, damar atması gibi pıt pıt) bebeğimi hissettiğimi anladım :) ama inan böyle hissetmek bile yetmiyor daha güçlü tam hissetmek istiyorum :)Ben oynadığını falan hissetmiyorumsanki böyle kuş tüyünün ucunu sürtüyormuşsun gibi bi his benimki. Sanki gıdıklıyor içerden bişey gibi keşke ben de artık hissetsem kızımı
Canım, bu kişiden kişiye çok değişiyor herhalde çünkü 20. haftada hissetmeye başladım diyenler var ya da gazdır o diyenler var :) ben de ilk önce gaz zannettim ama 4 gün sonra aynı yerde aynı şekilde hareket hissedince (göbek deliğimin iki-üç parmak altında, damar atması gibi pıt pıt) bebeğimi hissettiğimi anladım :) ama inan böyle hissetmek bile yetmiyor daha güçlü tam hissetmek istiyorum :)
Ne güzel :) allah kıcağımıza da almayı nasip etsinArkadaşlar ben ilkini 19. haftada, ikinciyi 15. haftada hissettim.
Ama ikinci de bile bebek olduğundan emin olmam ve kuvvetli bir şekilde hissetmen 18. haftayı buldu.
Daha öncesinde çok hafif oluyor. Kas seyirmesi gibi. Ama şimdi hem döndüğünü hissediyorum hem de tekme attığını. Hatta eşim de elini koyunca dışarıdan hissedebiliyor artık.
En iyi sırt üstü uzanınca hissediliyor.
Şu an kafası göbek deliğinin üstünde ayakları altında
Maşallah canım :) ben ilk 18 haftada minik minik hissetmeye başladım.. bazen sabahları erken saatte çok hızlı bir şekilde dönüyor ve ben korkuyorum biraz.. şimdi siz diyorsunuz ya kafası yukarda ayakları aşağıda ben bunu hissedersem ilerleyen haftalarda(ki ne zaman olacağını bilmiyorum.) ne yaparım bilmiyorum. şimdi okuyorum herkes heyecanla bekliyorsa ben neden böyle düşünüyorum acaba? benim gibi hissedenler var mıdır acaba?Arkadaşlar ben ilkini 19. haftada, ikinciyi 15. haftada hissettim.
Ama ikinci de bile bebek olduğundan emin olmam ve kuvvetli bir şekilde hissetmen 18. haftayı buldu.
Daha öncesinde çok hafif oluyor. Kas seyirmesi gibi. Ama şimdi hem döndüğünü hissediyorum hem de tekme attığını. Hatta eşim de elini koyunca dışarıdan hissedebiliyor artık.
En iyi sırt üstü uzanınca hissediliyor.
Şu an kafası göbek deliğinin üstünde ayakları altında
Neyden korkuyorsun ki canım?Maşallah canım :) ben ilk 18 haftada minik minik hissetmeye başladım.. bazen sabahları erken saatte çok hızlı bir şekilde dönüyor ve ben korkuyorum biraz.. şimdi siz diyorsunuz ya kafası yukarda ayakları aşağıda ben bunu hissedersem ilerleyen haftalarda(ki ne zaman olacağını bilmiyorum.) ne yaparım bilmiyorum. şimdi okuyorum herkes heyecanla bekliyorsa ben neden böyle düşünüyorum acaba? benim gibi hissedenler var mıdır acaba?
Canım benim daha o kadar çok hareketleri yok sabah erkenden yada gece yatınca biraz hareketleniyor.. ama ben bir ara karnımın üzerine fazla mı yattım anlamadım çok hızlı döndü ben uyku sersemi korktum o günden sonra korkmaya başladım. şimdi küçük küçük hareketler ama büyüyünce kafası ayakları nasıl ayırt ediyorsunuz acaba :) bide ne zaman hareketler dışarıdan görülecek seviyeye geliyor ki:)Neyden korkuyorsun ki canım?
Benimki de mescal arabada kemer takınca rahatsı oluyor herhalde. Bugün 10 dk tepindi. Beni gülme tutuyor o öyle yapınca :) Mecburum bu kemeri takmaya ama seni sıkmıyor şimdi numara yapma gibi bebekle konuşuyorum sanki duyuyormuş gibi :)
Wok tatlı bir his. Korkacak bir şey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?