Allah ım ben mi çok hissizimMerhaba hamişler ben de 14 haftalık hamileyimben de hissediyorum içimde kayıp gidiyor minik melegim balık gibi ara ara da pıt pıt birşeyler oluyor içimde:) Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
İnşallah bende görürüm o günleriii :)Doktorum teorik olarak 16. Haftada hissedilir ama ilk hamilelikte hareketlerin hissedilmesi 20. Haftayı bulabilir demişti. Ben de 16. Haftadan ancak uzaninca kalp atışı gibi küçük bir hareket hissediyordum. Şimdi masallahimiz var
Goruceksin allahın izniyle. Ben simdi uzaniyorum kumanda karnimda. Bir baktım kumanda hareket ediyorİnşallah bende görürüm o günleriii :)
Ayyyy hadi inşallahGoruceksin allahın izniyle. Ben simdi uzaniyorum kumanda karnimda. Bir baktım kumanda hareket ediyor
Bende 17.nci haftamdan beri pıt pıt hissediyodum 20. Haftanda hissedersin tekmelerini net sekilde hatta döndüğünü bile :)Benim 19 haftalık hala net bişey yok pıt pıt bişeyler hissettim ama kayma falan hissetmedim inşallah hissederim
İnşallahhh hayırlısıyla az kaldı nasıl bir şey o an ne hissedicem çok merak ediyorumBende 17.nci haftamdan beri pıt pıt hissediyodum 20. Haftanda hissedersin tekmelerini net sekilde hatta döndüğünü bile :)
İçimi rahatlattın ben de 20. haftayı bekliyorum 1 hafta kaldı Allahın izniyle hissederim inşallahBenim ilk hamileliğim. 23. haftada itibari hissetmeye başladım :) öncesinde hiç bir şey hissetmedim. Başta daha hafif şimdilerde biraz daha net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?