arkadaşlar bebeğinizin hareketleri nasıl .eskiden tekme atardı şimdilerde sadece dönüyo.ama bazen o kadar az hareket ediyorki korkuyorum.34. haftam bitti.internette bebeğin hareketlerini takip edin diyo. günde 10 kez hissetmek lazımmış. tamam ben hissediyorum 10 kez ama mesela bugün sabah beri çok az hareketleri.
hepi,niz benim kadar kuruntulumusunuz acaba merak ediyorum .gerçi ben hamileliğimin ilk ayında çok kanama geçirdim düştü düşecek derken ilk 3 ay yattım belkide haloa kaybetme psikolojisi var bende zaten 1 yıllık tedavi sonucu aşıla ile oldu.
valla sevcecim bu konuda benden daha pirpirklisi yoktur sırf bu yuzden sizlerden daha fazla dr yuzu gördüm hele biraz hareket etmesin oturup aglıyorum nedne hareket etmiyor bu diye allahım kollaırmıza sag saglim versin de bugünlerde benimde gerilmelerim çok oluyor kızlar ya dünden beri karnım taş gibi oluoyr sonra biraz zaman geçiyor düzelioyr bunların en oldugunu biliyorumda ama işte bazen fena zorluyor dün benim kızım bir baskı yaptıki sormayın snadım ki çıkacak vallla maaşalalh benim kızıma harektleri tam gaz devam ediyor rabbim yokluklarını göstermesin inşaallah amin baktınzı hareketleir azaldı gibi hemen çikolata yiyin sola yatın bakın nasıl kıpır kıpır oluoyr zilliler oglanlara birşey bulamadım kzılar zilli olduda erkeklere ne desem acep :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?