- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 35
-
- Konu Sahibi kraljulien
Hayır kahverengi gözlü bir gözü normal diğeri kırmızırenkli gözlü mü
Daha bugün farketmiş uyku tutmuyor beni yarın sabah doktora götürecektir yalova da oturuyorlar olmazsa buraya geleceklerGozu kac zamandir kirmizi ise niye bu saati beklenildi? Kapip goturseydi annesi doktora madem bu kadar sorun etti. Bazi anneleri hic anlamiyorum.
Kızlar kalbim küt küt atıyo yaklaşık bir saat önce eşimin kuzeninin karısı aradı benim kızımla onun arasında bir gün var dedi ki telde Video yada resim çekince bizim oğlanın tek gözü kırmızı çıkıyor zaten önceden hafif kayma vardı dedi resim attı bana hakikaten öyle neyse netten baktık hiç ama hiç iyi şeyler yazmıyor o kadar kötüyüm ki uyku tutmuyor çocuğun bi gözü normal diğeri kıpkırmızı lütfen cvp yazın bide istanbul da en iyi hastane bilgisi olan var mı
o haberi daha dün okudum...Canim buna benzer bi haber okumustum annesi farketmis yine boyle fotograf makinesinden erken teshis sayesinde kurtulmus gec olmadan doktora gidin hemen kotu dusunme
Kızlar kalbim küt küt atıyo yaklaşık bir saat önce eşimin kuzeninin karısı aradı benim kızımla onun arasında bir gün var dedi ki telde Video yada resim çekince bizim oğlanın tek gözü kırmızı çıkıyor zaten önceden hafif kayma vardı dedi resim attı bana hakikaten öyle neyse netten baktık hiç ama hiç iyi şeyler yazmıyor o kadar kötüyüm ki uyku tutmuyor çocuğun bi gözü normal diğeri kıpkırmızı lütfen cvp yazın bide istanbul da en iyi hastane bilgisi olan var mı
benimde gözlerim bebeklğimden beri kırmızı çıkar resimlerde bir sorunuda yok çok şükür göz renkliyse ya da renkli pigmentleri varsa böyle kırmızı çıkar diye biliyorum ben evham yapmayın lütfen.Kızlar kalbim küt küt atıyo yaklaşık bir saat önce eşimin kuzeninin karısı aradı benim kızımla onun arasında bir gün var dedi ki telde Video yada resim çekince bizim oğlanın tek gözü kırmızı çıkıyor zaten önceden hafif kayma vardı dedi resim attı bana hakikaten öyle neyse netten baktık hiç ama hiç iyi şeyler yazmıyor o kadar kötüyüm ki uyku tutmuyor çocuğun bi gözü normal diğeri kıpkırmızı lütfen cvp yazın bide istanbul da en iyi hastane bilgisi olan var mı