Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kaç aya kadar bebeğimizin çorbalarını tel süzgeçten geçirip veriyoruz.bebegimin 7 . ayı doldu...artık kıymaları sebzeleri sadece kaşıkla ezip vermeye başlayabilirmiyim....
evt başlayabilirsin bebeğin küçük deil artık 7 aylık olmuş bence fazlada püre gibi yapma verdiğin şeyleri taneli olsun.yoksa ileride taneli yemekleri yemede güçlük çekiormuş bebişler
bunu deneyerek anlayabilirsin çünkü her bebek farklı.ben 7 aylıkken püre gibi veriyordum çünkü pütürlüye kusuyordu şimdi büyüdü pütürlüye daha çok alıştı.elimle parça parça koparıp veriyorum yiyor.her bebek bir olmuyor canım.
bunu deneyerek anlayabilirsin çünkü her bebek farklı.ben 7 aylıkken püre gibi veriyordum çünkü pütürlüye kusuyordu şimdi büyüdü pütürlüye daha çok alıştı.elimle parça parça koparıp veriyorum yiyor.her bebek bir olmuyor canım.
evet benım kızım da 7 ayı doldurdu ama azıcık puturlu olsa tamamen kusuyor.yutamıyor ya da bogazına takılıyor galıba.ustelık 6 dısı var ama kusmaları bır turlu gecmıyor tam anlamıylaama elımle verınce yıyor dedıgın gıbı.
bizimkinin hiç dişi yok ama ben pütürlü veriyorum hep.biz yemek yerken ekmek kabuğunu veriyorum eline.muzunu falanda artık eline veriyorum kendş yiyor.ama bu arada ben hazırolda takip diyorum tabi.