bebegimizi ne zaman oturtacagız

: ) benim kuzu da ayni canim
ama bu aylarda cok normal
gelisimleri normal yani ne guzel :asigim:kaydirigubbakcemile5

yakinda oturacaklar acele etmeyelim herseyin bir zamani var kaydirigubbakcemile5

Ben de aceleci olma taraftarı değilim.Hatta emeklemeye,yürümeye başladığında daha zor olacağını düşündüğüm için bana kalsa ne kadar geç emeklese,yürüse,o kadar iyi kaydirigubbakcemile3
Bu arada doktorumuz ayın başında gittiğimizde oturttu ve önüne kalem koydu.Bıraktı,kendi başına oyurarak önündeki kalemi aldı.Tabii kendi elleriyle destek alarak duruyor.Doktor da bebeğim 6. ayında oturabiliyordu diyebilirsin rahatlıkla dedi.Demek ki şu anda o şekilde oturması normal.Daha fazlasını beklememek lazım yerimseniben

ben 3.ayından ıtıbaren yavas yavas oturtuyordum ama kucagımda hafıf oturur pozısyonda. bazen yabancı kanallarda goruyorum yenı dogmus bebegı bıle oturtuyorlar hatta gazını cıkartırken oturtup sıvazlıyorlar sırtını.

var mı bebekleri oturmaya başlayan

benim oglum biraz oturmaya başladı

zemuszemus zemuszemus

benim kız hareketler konusunda baya tembel..
hep en son yapanlar arasında oldu şimdiye kadar.
dönme olayında falan..
ama iki gündür inanılmaz şaşırtıyor beni.
neredeyse destekli dahi oturmakta zorlanırken,
2 gündür cook rahat desteksiz oturuyor

eşimle bakıp bakıp maşallah diyoruz ve gülüyoruz.

kırk bir kere maşallah cimciğime :)

benim bıcırık ta oturuyo bayadırr hemde
maşallah hepsine

bende hep destek koyduğum için farketmemişim bugun desteğini aldım tesadüfen anaaa oturuyo ama çok hareket ederse bi tarafa yıkılıyo :)))

sanırım bütün bebekler için değişiyor bu durum
hazır olduğunda desek
daha doğru olarr

oncelikle bebeklerinize allah saglik sihhat versin diyorum,gerci benim daha bebegim yok ama izin verirseniz size fikrimi soylemek istiyorum,annem bebek 9 aylikken uturur oncesi zarar diyor,hepimize oyle yaptigini biliyorum,ama abilerim ne zaman oturdugunu bilmiyorum,biz kizlar 9 aylikkken uturmusuz,ve allaha sukur hepimiz cok saglikliyiz, bana bu metodlar eskidendi diyebilirsiniz ama oyle buyuduk biz,arti hepimiz kundaklara girdik ,ve belli bir zamana kadar yastiksiz yattik,yani belli kurallar vardi hic disina cikmadi annem ,annesinden aldigi tavsiyelerle,faydasini gorduk diyebilirim,vucudumuz kemikler acisindan cok duzgun,bacaklarimiz cok duzgun,hani bazi insallarda bacak yamuklugu var anneme gore yalnis uygulamalardan meydana geliyor,fakat bebeklerinize zaman zaman ozel yaglarla hafif masaj yapmayi unutmayin,dolasim icin cok faydali.
bu benim fikrim annemin tecrubelerini sizlere nakletmek istedim faydasi olursa cok mutlu olurum,tuyularin en guzeli annenizde oldugunu unutmayin ona danisin bence
saglicakla kalin kizlar

benim kızımda biraz tembel
geç döndü, geç bastı,hala dişi çıkmadı....falan
ama bir kaç gündür ancak oturmaya başladı
belkide kendini ancak hazır hissedebildi
koca poposunu kaldırıpta benim löp kızım

ben hareketler konusunda fazla ısrarcı olunmaması gerektiğini düşünüyorum
bebekler kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman yapıyorlar.

canım aynen öyle, kızım4.ayda kendi kendine oturmak istedi, bende doktorumuza sodum, çevremde herkes sakın oturtma daaha çok erken diyordu, doktorun dediği aynen şu, kendi istiyorsa oturt, demekk, vücud oturmaya hazırki, istiyor dedi, ama yapmadığı bir şey için ısrarcı olma, bırak kendi yapmak istesin, hazır olduğunda zaten yapacaktır.

benim oğluşta dişlerde tembel çıktı hala çıkmadı sanırım ablalarına çekti oğluşum.

hareketletrde sanırım iyiyiz,şu an oğluşum destekli oturuyor destekleride kaldırdımda 5dakika kadar oturabiliyor sonra yanlara düşüyor..

bu konuyu görmedim bende aralık annelerine yazdım sizin yavrular oturuyormu diye.malum sizlerden bilgisayarım bozuk olunca ayrı kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…