oncelikle bebeklerinize allah saglik sihhat versin diyorum,gerci benim daha bebegim yok ama izin verirseniz size fikrimi soylemek istiyorum,annem bebek 9 aylikken uturur oncesi zarar diyor,hepimize oyle yaptigini biliyorum,ama abilerim ne zaman oturdugunu bilmiyorum,biz kizlar 9 aylikkken uturmusuz,ve allaha sukur hepimiz cok saglikliyiz, bana bu metodlar eskidendi diyebilirsiniz ama oyle buyuduk biz,arti hepimiz kundaklara girdik ,ve belli bir zamana kadar yastiksiz yattik,yani belli kurallar vardi hic disina cikmadi annem ,annesinden aldigi tavsiyelerle,faydasini gorduk diyebilirim,vucudumuz kemikler acisindan cok duzgun,bacaklarimiz cok duzgun,hani bazi insallarda bacak yamuklugu var anneme gore yalnis uygulamalardan meydana geliyor,fakat bebeklerinize zaman zaman ozel yaglarla hafif masaj yapmayi unutmayin,dolasim icin cok faydali.
bu benim fikrim annemin tecrubelerini sizlere nakletmek istedim faydasi olursa cok mutlu olurum,tuyularin en guzeli annenizde oldugunu unutmayin ona danisin bence
saglicakla kalin kizlar