bebegimizi ne zaman oturtacagız

dr bu ay izin verdi destekli oturabilir dedi

tabii oturtuyorum
destekli olarakta (yastiklarla )koltukta oturtuyorum

oturunca pek bi seviniyor benim cimcime :asigim:

kendini adamdan sayıyor heralde :jeyyar:

bizimki de destekli çok rahat oturuyo hiç yatmak istemiyor
hele geçen gün ellerinden tuttum oturtmak için, birden bire ayağa kalktı şok oldum, şimdilerde aynı hareketi yapmaya çalışıyor elini tutunca zilli yaa

bizde başladık oturtmayaa.. geçen ay dr izin vermemişti 5.ayda tamam artık oturtun didi. bayılıyoo tepeden bakmaya bi açıyo gösleri :roflol: bhk nin dediği gibi adamdan sayıyo kendini oturunca.. bi bırksammm haberi yok yapışacak :roflol: oyyyyyyy kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gecen gün tv de bi dr cıktı bebeklerinizi oturtabilirsiniz 6 ayı beklemeyin diyordu

sizler oturtuyor musunuz kucagınıza

Benim kızımı kışın bile azar azar,alıştıra alıştıra kucaklarına oturtmaya başlamışlardı. Çabuk yoruluyor diye sonrasında kucaklarına yatırırlardı.Bu konuda pek bir (ya da hiç)söz hakkım yoktu.
Sonrasında 4.ayın içindeyken de usul usul koltuk köşesine güzelce yaslayıp oturtmuştum.Yanına ve önüne minder koyup yanında da ben oturmuştum.Bu şekilde 5 dak.bile oturtmadım.Ama masadayken,birşeyler yenecek ve içilecek zamanlarda kucağa oturtmaya başladık.

24 aralık 2008 doğumlu ve kedi gibi sırtı yere gelmeyecek yatmayı pek sevmez,illa ki oturacak hanfendi
:ecrin_bebek:

bende daha tam olarak oturtmaya cesaret edemedim ama ana kucağına koyduğum desteği kaldırdım şimdilik oturtmak için erken olduğunu düşünüyorum

Bende ki anakucağının kaldırılacak bir desteği yok.Sadece yanlardan ve ortadan ayak-bacak kısmından üçgen,içi yan kısımlarının geçirileceği şekilde yapılmış koruması var. Uzun zamandır anakucağına oturtuyorum.Korumasını kaldırmadan kullanıyorum.(kalkmaya çalışıyor.Yanlara düşme riskine karşılık kullanmak zorunlu)Yaklaşık iki haftadır anakucağında da sürekli olmasa da oturmaya başladı.Yana yatıyor,illa ki istediklerini almak istiyor.Biraz tehlikeli dönemlere başladık.Yaşasın büyüyoruz. hihoyyyt Kucakta veya anakucağında,koltukta destekli bir şekilde kısa süreli de olsa oturmayı ve etrafı öyle izlemeyi seviyor.Biz de istedeğini yormayacak şekilde severek yapıyoruz.Zaten bir müddet sonra öne veya yana doğru yuvarlanıyor.:asigim:

bende artık yavaş yavaş oturtmaya başladımm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende oturtuyorum artık bugun basladım yastıklarla destek yapıyorum koca adam gibi tribi gormeniz gerek elini melini saga sola bi koyusu var akıllara zarar sıpa işte sıpa

benimki hala yatıyo:ecrin_bebek:
oturunca ikiye katlanacak gibi ya
kızlar yürütecek otutturcakmısınız ben 6 aylık olsun oturtacam oğlumuda 6 aylık oturtmuştum

ben iki haftadır salıncağında oturur vaziyette tutuyorum, ayrıca günde on dakika yürütece de bindiriyorum, bir iki adım atıyor sıkılıyor ben de çıkartıyorum, desteksiz daha zor ama desteklerlenince benimki çok rahat oturup önündeki oyuncaklarla oynuyor

benim kızım oturtunca öne doğru Ballım'ın dediği gibi ikiye katlanıp önündeki şeylere uzanıyor.Yattığı yerden ellerini tutunca direk bacaklarını gerip dimdik duruyor ve yukarıya doğru çektiğim zaman ayağa kalkıyor.Dizlerini arada kıra kıra popoyu sallıyor.Ben de ritim tutuyorum "hadi kızım salla salla.." diye kaydirigubbakcemile3

benim oglumda henüz desteksiz oturamıyor ne zamn otur acaba bi fikri olan var mı

yürütec zamnı geldi mi yürtec almalımıyım

: ) benim kuzu da ayni canim
ama bu aylarda cok normal
gelisimleri normal yani ne guzel :asigim:kaydirigubbakcemile5

yakinda oturacaklar acele etmeyelim herseyin bir zamani var kaydirigubbakcemile5

benim oglumda henüz desteksiz oturamıyor ne zamn otur acaba bi fikri olan var mı

yürütec zamnı geldi mi yürtec almalımıyım

canim yurutec icin bence erken 7 . ayi doldurmasini bekle kaydirigubbakcemile5

benim kızım aylardır kafasını kaldırıyor
ama kızı erken oturtmak rahimi ters edermiş
ben o yüzden arada destek olup kaldırıyorum ya da oturtuyorum bi kaç saniyerliğine
çok seviniyor
kucağımda ya da bacaklarımın arasında yatırduığımda kıyafetimden tutup kendi oturuyor
o istese de ben acele etmiyoprum
sağlıklıysa inşallah eninde sonunda oturacak kalakacak sıralayacak yürüyecek çiğneyecek inşallah

inşallah selma allahım o günleri de göstersin heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…