- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demi kötünün iyisi benimkiBittercim benim nelere hasret kaldığımı biliyorsun. Yapma domatesi dert etme
Sizin icin biraz erken mi bebeyatmaz kullanmak acaba ben bundan degil de banyo mama oturagi denen urunden aldim. Banyoda da ise yaradigi icin daha kullanisli geldi banaKızlar oturma minderi kullandınız mı ? Ne zaman kullanmaya başladınız. Bundan almak istiyorum. Kızım artık yatarken ağlıyor. Ana kucağındada iki büklüm oluyor. Bunun zararı var mıdır acaba.
Ne alınması gerektiği ilk sayfalarda bahsedildi burada fikir alışverişi de yapıyoruz. Hangi topiğe yazacağımıza siz karar veremezsinizKonu başlığına bakıp giriyorum alt alta seri şekilde öneri olur diye başka muhabbetler dönüyor gazdır ek gıdadır bunlar için başka topicler var zaten arkadaşlar
Ekmek bulgur hepsini kesmiştim. 1 haftadır ekmeğe geri başladım.demi kötünün iyisi benimki
Nasıl gidiyor değişiklik oldu mu ek gıdada
Başlığın içerikle uyumsuz olmasından dolayı şikayet edeceğimNe alınması gerektiği ilk sayfalarda bahsedildi burada fikir alışverişi de yapıyoruz. Hangi topiğe yazacağımıza siz karar veremezsiniz
Başlığı terkedin o zaman.Ne işiniz var.Gonlunuz olsun diye sizin isteklerinizi mi konusucaz burda.İnsanlar uzun zamandır burda,herkes birbirini tanio ve her konuda fikir alışverişi yapio.Ay sanki de özel mulkunuze girdikBaşlığın içerikle uyumsuz olmasından dolayı şikayet edeceğim
Kolay gelsinBaşlığın içerikle uyumsuz olmasından dolayı şikayet edeceğim
Nasıl bir kafa bu ya. Baktınız işinize yaramıyor sohbet ortamı var sessizce gidersiniz. Şikayet falan çocuk musunuzBaşlığın içerikle uyumsuz olmasından dolayı şikayet edeceğim
1321 sayfa oldu. İlk sayfalarda fazlaca öneri var. Bezden mama sandalyesine, ek gıda malzemelerinden kıyafetlere, beşiğinden kangurusuna kadar her şey için öneriler var.Konu başlığına bakıp giriyorum alt alta seri şekilde öneri olur diye başka muhabbetler dönüyor gazdır ek gıdadır bunlar için başka topicler var zaten arkadaşlar
Geçici pasifi görünce umutlanmıştımŞu anlık dönme gibi bir durum yok canım. İki taraftan da gelmesi için bir hareketi yok
Ya ben de bundan almak istiyorum. Annemlere geldiğimde mama sandalyesi yok. Ikea model mi alsam bunu mu alsam bilemedim.Sizin icin biraz erken mi bebeyatmaz kullanmak acaba ben bundan degil de banyo mama oturagi denen urunden aldim. Banyoda da ise yaradigi icin daha kullanisli geldi bana
Babyjem Aç Kapa Banyo Oturağı Mama Oturağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babyjem Aç Kapa Banyo Oturağı Mama Oturağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Inquisitive aldı. Yorum yapmak isterse diye etiketledimKızlar oturma minderi kullandınız mı ? Ne zaman kullanmaya başladınız. Bundan almak istiyorum. Kızım artık yatarken ağlıyor. Ana kucağındada iki büklüm oluyor. Bunun zararı var mıdır acaba.
Kronolojik 6 aylik iki bebegim var. Evde kucakta surekli ikisini de tutmam mumkun olmadigi icin mecburen her tur alet edevat var;kanguru, oyun mati, puset, graco salincak ve chicco polly mama sandalyesini tekerlekli ana kucagi modunda kullaniyorum. 2 tane emzirme yastigi var, bir de pilsan oyun çiti var. Hepsini aktif olarak kullaniyorum cunku mecburum...
5-5,5 aydan once oturtmamakta fayda var.Kızlar oturma minderi kullandınız mı ? Ne zaman kullanmaya başladınız. Bundan almak istiyorum. Kızım artık yatarken ağlıyor. Ana kucağındada iki büklüm oluyor. Bunun zararı var mıdır acaba.
Töbe töbeBaşlığın içerikle uyumsuz olmasından dolayı şikayet edeceğim
Başlığı açıp emek emek buraya yazanlar çocuklarını doğurdu ve büyütüyor . Burda arkadaş ortamı oluşturuldu. Sizin olmayan bir topiği neden bu kadar sahiplendiniz anlayamadım bu topik sayesinde cocugumun alışverişini yaptım ve aldığım her şeyden inanılmaz memnun kaldım . Üşenmeyip önceki sayfalara dönerseniz eminim ki siz de memnun kalırsınız .Başlığın içerikle uyumsuz olmasından dolayı şikayet edeceğim
Aynen ben de annemin evi icin aldim ama amac banyoydu, banyoda rahat ettim ama mama icin yerde oturmak lazim, masanin veya koltugun uzerine koymak guvenli olmaz. Yerde yedirmek okeyse yine kullanisli olur, cocugu kucakta tutup zaptetmekten cok daha rahat.Ya ben de bundan almak istiyorum. Annemlere geldiğimde mama sandalyesi yok. Ikea model mi alsam bunu mu alsam bilemedim.
Memnun musunuz şu an?