- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Joie mimzy lx buna bak bir de, senin beğendiğine bebxuyu6. Yorumları bayağı iyiBaktım dün mağazada kuzu.Hatta çok beğendim çalışanı çağırdım anlatsın özelliklerini de alayım diye.Cocuk bı kotuledi ki bunu anında soğudum ya.E bebekteki yorumlarına da baktım kullanıcılar da memnun kalmamislar.Oyle olunca ben de vazgeçtim.
Evet bu kötü almayınBaktım dün mağazada kuzu.Hatta çok beğendim çalışanı çağırdım anlatsın özelliklerini de alayım diye.Cocuk bı kotuledi ki bunu anında soğudum ya.E bebekteki yorumlarına da baktım kullanıcılar da memnun kalmamislar.Oyle olunca ben de vazgeçtim.
Kızım hayatta geriye dönük oturmaz hem bizi görecek hem de, dışarıya bakacak şimdi bile öyle360 dönmesi kolaylık açısından önemli. Mühim olan 3 yaşına kadar geriye dönük olmalı. Öylesi kaza anı için daha güvenli.
Dolapta sat gitsinAy ne bileyim öyle iyi böyle kalın diye bi yerde okumuştum sepete eklemişim. Neyse oyuncaklarını bi şeylerini falan silerim
Kakasını yaptıysa ıslak mendil ince kalın farketmiyor 2 ya da 3 tane kullanıyorum ben. Link atabilir misin niye bulamadım benAynen piyasada en uygunu o. Biraz ince ama iyi gibi duruyor tek düşüncem kaka yapınca nasıl oluyor. Sıkıntı yaşıyor musun temizlikte
Kakasını yaptıysa ıslak mendil ince kalın farketmiyor 2 ya da 3 tane kullanıyorum ben. Link atabilir misin niye bulamadım ben
R ROSEE34Baby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Burada tanesi 5.33 e geliyor amasempatik_kiz ın dediği gibi hepsiburada da 20 TL indirim gelmişse o daha uygun.
Ben baktım bana gelmemişti
2.ye %5 indirim yazıyor. Hepsi burada da bana da gelmemiş 20 tl
Tecrübem yok da yoruma şey mi yazacağım içeriği temiz değilmişDolapta sat gitsin
Hemen bozulmaz uyku düzeni. Araştırıyorum uyku eğitimini şöyle 5-6 aylık olduğunda düşünebilirim. (Ağlatmadan) Ek gıda döneminde daha da kolay olabilir. Kızımda emerek uyuyor benimde ya da ayakta sallayarak bunlar şu an için çok normal. 4. Ayda da uyku gerilemesi var onu da atlatmak lazımBu akşam ilk kez ben ve oğlum aileden kimse yokken iftarı dışarıda yaptık. Meraklı her yeri izlemekten, ona buna gülücük atıp seslenmekten uyumadı20:30 da gece uykusuna geçiyordu. 23:30 da eve geldik yeni uykuya geçti. İnşallah uyku düzeni bozulmamıştır.
Neyse konu şu ki, arkadaşlar hep kesin uyku eğitimi alın diyor. Gece beslenmesini kesmeyen bir uyku eğitimi var mı? Araştırdıysanız mantıklı mı? Emzirerek uyutmak bu kadar korkunç bir şey mi yaSorunsuz beslenerek uykuya daldığında mest oluyorum ben. Yeni annelikten mi acaba o
Şimdi mesela emiyor gibi ağzından sesler geliyor. Susadı mı acaba diye düşünüyorum. Uyku eğitimi alınca susamayacak mı hiç nasıl uyuyor tüm gece
Bilenler bir aydınlatsa
O hissizlik bir süre devam ediyor benim yeni yeni geçti diyebilirim.Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben erken doğum yaptım. Sezeryan olan arkadaşlarıma sorum var gobeginize bisey sardınız mi yada korse kullandınızmı alt karın bölgem hissiz halen ve balon gibi sanki garip bisey sizlerin nasıldı
Çok küçük henüz diye diye bende çok ağlamıştım öyle diyince o günleri hatırladım unutmuşum bileAllah razı olsun içimi ferahlattınız . Keşke bende normal bi şekilde dünyaya getirebilsem onu canına bi zarar gelmese hep bunu istiyorum. Çok küçük henüz
Evet. Henüz boyun kasları gelişmediği için bu şekilde çok daha güvenli. Şu videoda güzel açıklamış.Bebeğin yüzü arabanın arkasına bakicak şekilde mi yani canım?
Maxicosi assix fix aldık biz şubat indirimlerinden ama şuan uçmuş fiyatları. Bu arada sürüş sırasında yan durması önerilmiyor zaten bu model o şekilde iken kapı kapanmadığı için yapamıyorsunADAC tan geçen 360 derece oto koltuğu bulamadim kızlar ya.Hep öne yönelimli.Bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.One yonelimlilerin içinden de besafe işi comfort beğendim.
Bende bebeler 2 tane ve ortalarına oturduğum için sıkıntı olmuyorKızım hayatta geriye dönük oturmaz hem bizi görecek hem de, dışarıya bakacak şimdi bile öyletherealsinner 360 derece dönmesi alırken koyarken ya da yanındayken bir durum olursa kendine doğru çevirmeye vs kolaylık sağlıyor
İnşallahya:) Bugün ve yarın da iftar programımız var. İnşallah dün gibi uyanık durmaz. Yalnız böyle de sabah uyanmasını 8 de yaptı. 6 da yapıyorduHemen bozulmaz uyku düzeni. Araştırıyorum uyku eğitimini şöyle 5-6 aylık olduğunda düşünebilirim. (Ağlatmadan) Ek gıda döneminde daha da kolay olabilir. Kızımda emerek uyuyor benimde ya da ayakta sallayarak bunlar şu an için çok normal. 4. Ayda da uyku gerilemesi var onu da atlatmak lazımbebekler kendi kendilerine nasıl uyuması gerektiğini bilmiyor onu öğretiyoruz sadece, bilmediği içinde uykuya dönemiyor. Bence mantıklı ama sabır işi. İnstagram da bazı sayfalar var uykuyla ilgili bi okusan kafanda şekillenir.. uykumeleği, uykurehberim
Uyku arkadaşı da tavsiye ederim. Ona alışınca mesela tatile gittiniz yanınızda götürürsün kendini güvende hisseder uykusunu yine rahat uyur evde ki gibiİnşallahya:) Bugün ve yarın da iftar programımız var. İnşallah dün gibi uyanık durmaz. Yalnız böyle de sabah uyanmasını 8 de yaptı. 6 da yapıyordu
Instagramdan sayfaları takip ettim bakalım bir şeyler öğrenebilecek miyim. Dediğin gibi ağlatmayan bir yöntem varsa belki denenebilir
Benim tanıdıklarım sezeryan sonrası 3. Gün başladı korse takmayaHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben erken doğum yaptım. Sezeryan olan arkadaşlarıma sorum var gobeginize bisey sardınız mi yada korse kullandınızmı alt karın bölgem hissiz halen ve balon gibi sanki garip bisey sizlerin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?