- 2 Ağustos 2013
- 35.567
- 109.202
- 798
Yok kuzum 250 yi bulmuyorsweetgirlcandy canım lc den 250 TL üzerine 50 TL indirim kodu geldi işine yarar mı
Eninde sonunda doğurulacak korkacak bi şiy yok. Çantanı hazırlaaa.Ay yok hareket edince durduk yere yok korkutma beni
Bugün hazırlıyorum inşallah zaten yerleşmesi kaldı ayarladım her şeyi deEninde sonunda doğurulacak korkacak bi şiy yok. Çantanı hazırlaaa.
Bizle de paylaş bakalım.Bugün hazırlıyorum inşallah zaten yerleşmesi kaldı ayarladım her şeyi de
Tamamdır akşam atayımBizle de paylaş bakalım.
Anasayfada gördün mü Eylül'ü
Şimdi gördümAnasayfada gördün mü Eylül'ütosunluğu bırak çok kuvvetlendi itiyo beni evde durası gelmiyo
Oh negzel biz de bakkala gittik grldik rHatladıŞimdi gördümmaşallah maşallah hep böyle güçlü kuvvetli olsunlar
Bizim sıpa da gezenti valla.. Geçen kvlerden eve geldik, dış kapıyı görür görmez ağlamaya başladıbelki susar umuduyla eve girdim, çığlık kıyamet mecbur geri çıktım, Allah'tan dükkanımız eve yakın da babasına götürdüm gördü rahatladı
Bebek arabası neden en son? Bence ilk alınması gerekenlerdenBebek arabası en son alınacak şeymiş yeğenimde öğrendik bunu. Çok fazla kıyafet de almayın giydiremiyorsunuz öyle hızlı büyüyorlar ki.Onun dışında ana kucağı vs gibi şeyleri denemeden bilemiyorsunuz bazı bebekler bayılıyor bazıları asla yatmıyor. Bol bol alt açma bezi lazım ondan stoklayın ama :)
Galiba anlık oluyor. Ben ss alıyorum genelde ya da hemen eşime gönderiyorumLcw kodları anlık mı oluyor? Kopyalamıştım ama kaldı öyle. Bir yerden görebiliyor muyuz?
Yeni nesil bebeler gezme meraklısıAnasayfada gördün mü Eylül'ütosunluğu bırak çok kuvvetlendi itiyo beni evde durası gelmiyo
Tüh kaçırdım o zaman.Galiba anlık oluyor. Ben ss alıyorum genelde ya da hemen eşime gönderiyorum
Alışır inşallahBenim kızım sizinkilerin tam tersi kızlar ya.Cocuk sokağa çıkınca çığrından cikio cildirio sinirden.Artik dışarı cikicagini da anlio.Elimde kıyafet görünce baslio delirmeye.Hep böyle mi olucak yaKorkuyorum sokağa çıkmaya.Mesela yarın çıkılacak ya beni bugünden alio stres,tedirginlik.Eve girince susuo.Benimki de çok güçlendi eliyle biberonu itip firlatmalar,banyo yaptırırken su tasina tekme atmalar,bütün gücüyle saçıma asilmalar bezi değişirken ordan oraya dönmeler belini popişini kaldirmalar
Sling denedik canım.Ama onu da sevmedi.Alışır inşallahKısa kısa alıştırmak şart sanki. Yoksa yaz da geliyor çok zor olur.
Kanguru denemiş miydin?
Bende 250 TL ye 50 TL kodu var işini görürse atayımTüh kaçırdım o zaman.
Neyse dün önerilen atleti gelip aldım şimdi. Yıkayınca deneyeceğim ama mükemmel görünüyor. Almayanlar kaçırmasın
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Beyaz U Yaka Düz Askılı Hamile Kuplu Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26913Z8-FFBwww.lcwaikiki.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?